(vlastní) Terénní vůz a improvizovaný batmobil

Založil Hansel, 18.01.2006, 21:40:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hansel

Tak sem konečně něco dávám. Je to můj první model (cca 3 měsíce zpět) po pětileté době temna (už mám načtený i slovníček ;D). Takřka celý vůz je postavený z LEGA počátku devadesátých let, dílky už nejsou v nejlepším stavu. Je tam i něco z TECHNICU, ale s ním si ještě vůbec netykám a s tou trochou, co jsem zdědil po bratrovi (jinak se to mu říká vyvlastnění ;D), toho už vůbec moc nesvedu. Není to žádný promakaný model, které se tu obvykle objevují, ale zase jsem se po letech pořádně pobavil :D A to je hlavní!

Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Hansel

Tohle by se mělo alespoň trochu podobat batmobilu ::)
Bylo to takové cvičení, jestli se vůbec dá něco postavit z těch slevových Bioniclů.
Přetmavené je to schválně, vypadá to pak správně prďácky :)

Colonel32

ten terenak nic moc, ale batmobil se imho povedl

peter

Souhlasím s C32 - Batmobil je opravdu dobrý. Klidně za sebe mohu žíct, že bych to nezvlád. Ty nové Bionicle dílky mi vůbec k srdci nepřirostly a vůbec nevím jak s nimi nakládat. Takže Ti patří můj obdiv co ty jsi z nich schopen složit.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Cavelon

Mne sa zase viac páči ten tereňák. Je to také realistické. :)
Batmobil - ehm - grrrr - asi som už starý na bioniclizáciu. :P ;D

Colonel32

to neresis bioniklizaci.... proste na to auto kouknes, vidis tu siluetu, a necim te to oslovi

muzzo

Já především oceňuji ten nápad (nikdy bych nepřišel na to koupit blijonicli ve slevě a cokoliv z nich stavět), pokusit se udělat z těch hrůz auto, přestože už vzor je dost hrůzný, tak tenhle batmobil je docela zajímaví.  ;D

TomG

Jo ty hrube tvary toho vozidla to ma, ale jak rikame tohle meni muj salek kavy :)
Only the best can survive.

Hansel

Citace od: peter kdy 19.01.2006, 07:39:31
Souhlasím s C32 - Batmobil je opravdu dobrý. Klidně za sebe mohu žíct, že bych to nezvlád. Ty nové Bionicle dílky mi vůbec k srdci nepřirostly a vůbec nevím jak s nimi nakládat. Takže Ti patří můj obdiv co ty jsi z nich schopen složit.

Teda pochvala od Mistra stavitele vždy potěší :D

Citace od: muzzo kdy 19.01.2006, 12:57:31
Já předevąím oceňuji ten nápad (nikdy bych nepřiąel na to koupit blijonicli ve slevě a cokoliv z nich stavět), pokusit se udělat z těch hrůz auto, přestoľe uľ vzor je dost hrůzný, tak tenhle batmobil je docela zajímaví. ;D

Já si je původně koupil na hraní, stály jen třetinu, nebo čtvrtinu původní ceny, ale asi po pěti minutách mě to přestalo bavit... tak jsem to chtěl využít i jinak. Ruce a nohy rytířů jsou ale imho dobře využitelné.

Raistlin M

Mě se líbí ten teréňák víc, než ten Batmobil :) Ten Batmobil je dobrej tou svojí siluetou. Teréňák si v tomhle provedení dovedu představit kompletně. Strohost nahrává realističnosti. :)

J_BOB

tiez sa mi paci viac ten terenak.....ja batmobil nerad  :P
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader