Návštěva Jana Beyera na podzim v ČR mohli bychom zajit do LEGo Kladno

Založil peki, 15.05.2012, 19:06:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kdo se zúčastním se Lego hospody s Janem Beyerem v Berouně

určitě ano
17 (60.7%)
nezávazně
11 (39.3%)

Celkem hlasů: 28

otaznik

Peki je vyloženě nadšený!  ;D

Colonel se konečně oholil - good job!  8)

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

mirek

Citace od: otaznik kdy 28.08.2012, 21:01:19
Peki je vyloženě nadšený!  ;D
Colonel se konečně oholil - good job!  8)
Na vysvětlenou: Peki toho ten den měl víc než dost. Věnovat se bez přestávky průvodcovství a hlavně tlumočit poznatky spoustě AFOLů směrem k Janovi, to jsem mu nezáviděl. Já totiž vím co říkám, též jsem ho značnou měrou zaměstnával. PEKI DÍKY !
Když si všimneš na fotce, i já měl "vrásky až na pr...!"

PS.: Tvá absence otazníku je neomluvitelná. Párkrát Tvé jméno na setkání zaznělo.Chyběl jsi nám.

stambi

Citace od: mirek kdy 29.08.2012, 07:33:14
PS.: Tvá absence otazníku je neomluvitelná. Párkrát Tvé jméno na setkání zaznělo.Chyběl jsi nám.
neprovokuj ho, otazník by se měl psát s velkým O  :P
š.

Měch

Já si myslím, že otaznik by návštěvu Kladna nerozdýchal, takže je nakonec dobře že nejel ;D.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

otaznik

Citace od: mirek kdy 29.08.2012, 07:33:14

Citace od: malý Měch kdy 29.08.2012, 09:29:33
Já si myslím, že otaznik by návštěvu Kladna nerozdýchal, takže je nakonec dobře že nejel ;D.

Nemohl jsem být nominován, už jsem v kladenské továrně byl minule. A bohužel ve všední dny jsem dost pracovně vytížený.
Ale s návštěvou kolejiště počítám, ten čas určitě přijde.  ;)

otaznik

Citace od: stambi kdy 29.08.2012, 08:52:11
neprovokuj ho, otazník by se měl psát s velkým O  :P
š.
Otaznik (ve smyslu mého nicku) je s malým "o", velké jen na začátku věty, podobně jako např. "adidas".
BTW: na začátku věty je velké písmeno vždy.  :P
A ten podpis je opravdu zbytečný, autora lze více než snadno rozklíčovat podle informací uvedených vlevo od příspěvku.  8)

hobby

I když se asi již známe, přesto, když se dívám na ty společné fotky, tak bych rád měl ke každému obličeji ještě ´nick´. Prosím tedy onoho dobráka, který všechny zná, aby je pojmenoval.
Jinak samozřejmě Mirkovi dík za azyl a všem, co měli s celou akcí starosti 8).

PS:  pamatuje si někdo správně, kolik kamionů kostek do Kladna denně přiváží a kolik kamionů stavebnic denně odváží? Následně jsme se o tom bavili, ale tvrdil jsem zřejmě nesmysl ::).

Měch

10 přijíždí a 100 odjíždí, ale nevím jestli denně nebo týdně. Vlastně to dává smysl, protože to přivážejí koncentrované na paletách v plných krabicích a odvážejí už jako sety, kde je na stejně velkou krabici třeba 2000 dílků odjíždějících místo 50 000 přijíždějících.
Fotky

FilipS

Sem si jistý, že říkal 150 kamionů týdně odjíždí. A přijíždí 4-7 denně, to si upřímně nepamatuju.
Chtěl bych taky moc poděkovat Pekimu za organizaci a Mirkovi za prohlídku kolejiště a nocleh. Bylo to super.

werrac

Denní běžný průměr příjezdů, byť jen dílků, je vyšší, obzvláště teď :-).
Pokud jde o odjezdy, pak oněch zmiňovaných cca 150 týdně je správně :-).

mirek

Reakce Jana na FB.

Jan Beyer: " It was a great meeting!"

Zoufalec

Bude z celé akce nějaký report pro nezúčastněné? Případně jen na co byl JB dotazován a jak odpovídal.

Ondra

Mě spíš zajímá jestli byly na lince vidět nějaké nové sety.

peki

Citace od: Zoufalec kdy 02.09.2012, 13:46:43
Bude z celé akce nějaký report pro nezúčastněné? Případně jen na co byl JB dotazován a jak odpovídal.

Po návratu do civilizace se to pokusím sepsat  ;) Podstatné je že Lego prostřednictvím Jana má zájem dále podporovat fanoušky - myšleno podporovat aktivitu fanoušků:
- výstavy
- team buildingové akce (jako např. Lego hospody)
- různé soutěže uvnitř komunity

Robbed

Mirku, mohl by jsi prosím někam nahrát ty fotky v původním rozlišení a kvalitě ? (třeba na uloz.to)

A ještě: kdo má tu společnou fotku, jak sedíme na velkých kostkách před továrnou ?? Případně nemá někdo nějaké další fotky ?

peki

Citace od: Robbed kdy 07.09.2012, 15:10:57
A ještě: kdo má tu společnou fotku, jak sedíme na velkých kostkách před továrnou ?? Případně nemá někdo nějaké další fotky ?
To má JB, určitě ji dal i na svojí FB stránku, protože během naší prohlídky na ní dostal reakce z různých koutů světa. Továren Lego po světě tolik není.

kilhor

Citace od: peki kdy 07.09.2012, 15:33:58
Citace od: Robbed kdy 07.09.2012, 15:10:57
To má JB, určitě ji dal i na svojí FB stránku, protože během naší prohlídky na ní dostal reakce z různých koutů světa. Továren Lego po světě tolik není.

Ted jsem se na FB stranku dival a tu fotku tam nema. Leda bych ji nevidel proto, ze jej nemam jako pritele.

Chairudo

Tak jsem se s Janem spřátelil a fotečku získal, enjoy >:D

Musel jsem ji malinko zmenšit aby se sem vešla, jestli chcete originál tak z Janova FB nebo mi napište mail.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Petronel

dopište tam někdo nicky k nějaký fotce prosím, jak už zde zmiňoval hobby
;)

MeNadruhou

to je strašná fotka... vypadáme tam jak banda silničářů ;D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Ondra

Citace od: MeNadruhou kdy 14.09.2012, 21:41:06
Zpráva dne-
Kladno si najalo na opravu místních komunikací bandu neohrožených ze všech koutů země a věku.Vedení lega slíbilo, že na opravu komunikací dodá duplo kostky a na podpěry mostů technic díly.Proto je fotka situována před továrnu firmy lego A/S.

MeNadruhou

Citace od: Ondra kdy 14.09.2012, 22:05:08
Citace od: MeNadruhou kdy 14.09.2012, 21:41:06
Zpráva dne-
Kladno si najalo na opravu místních komunikací bandu neohrožených ze všech koutů země a věku.Vedení lega slíbilo, že na opravu komunikací dodá duplo kostky a na podpěry mostů technic díly.Proto je fotka situována před továrnu firmy lego A/S.
Ty kostky, u kterých je ta fotka, to není dulplo... to bude ten MaxiSystem, prý z něho budou nové plánované modulární domky v měřítku 1:0.1  >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Citace od: Petronel kdy 14.09.2012, 20:17:00
dopište tam někdo nicky k nějaký fotce prosím, jak už zde zmiňoval hobby
;)

Zkusil jsem, pokud jsem někoho přejmenoval napište opravím.  Přidal jsem ještě 2 fotky od Kilhora.

Drobuliatko

Mohli by ste si ujasnit, ci sa vola Beyer, alebo Bayer. Lebo v nazve vlakna s Crawlerom je Bayer a tu Beyer. Mohol by sa urazit.

Měch

Fotky

peki

Citace od: Drobuliatko kdy 16.09.2012, 09:31:38
Mohli by ste si ujasnit, ci sa vola Beyer, alebo Bayer. Lebo v nazve vlakna s Crawlerom je Bayer a tu Beyer. Mohol by sa urazit.

Tady je jeho vizitka.

Colonel32

Mimochodem, na FB chybí u jedné fotky celkem zásadní popis:

Jan Beyer si prohlíží Bayer brick.