Motorizacia setu 8297 (Extreme offroader 2)

Založil Rastwo, 04.07.2012, 15:41:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Rastwo

Zdravim,
z nadpisu vam je jasne o co sa snazim tak to nebudem moc natahovat. Uz 3krat som sa snazil spravit 8297 na dialkove no len s NXT. 2krat to nevyslo a raz som to mal aj s 4x4 ale motory boli namiesto sedadiel.
Teraz mam 8043 a pouzivam motory a diely z neho tak to je o moc lepsie :)

Zatial to mam spravene ale nejazdi to bohvie ako. Mam tam pohon 4x4, 1x M-motor na zatacanie so sprevodovanim 1:3 do sily so spojkou a potom 8z na rack gear. Na pohon som pouzil 2x M-motor s prevodmi 1:3 do sily a potom 20z bevel na novy diferencial. Obidva diferencialy mam v ramoch. Stale je to volake lenive tak neviem ci mam pohon este viac spomalit alebo to proste nehat tak. Viem ze 2M-motory su na pohon tohto malo ale ine nemam a 3 by boli uz vela. Keby mam 2L-motory tak by to tahalo paradne, malo by to silu asi ako 3Mka.

Nejake napady?  :)
Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra. Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým menej je syra.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=rastwo http://www.youtube.com/user/Rastwo666

Měch

Udělej pohon jenom na zadek a použij 3 M motory s převodem 12z na 20z (nepočítám diferenciál). Pokud se ti budou přední kola sjíždět-brzdit, dej tam ještě jeden link jako stabilizátor:
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!