The Winchester - Shaun of the Dead

Založil Ojík, 01.04.2012, 13:01:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ojík

Na CUUSOO dosáhl desetitisíce hlasů další projekt - model hospody Winchester z filmu Shaun of the Dead. Samosebou to nebylo náhodné. Simon Pegg se o projektu zmínil v show Conana O'Briena a odstartoval tím lavinu hlasů. Podle komentářů měl tento projekt v té době 4000 hlasů, ale nějakých 12 hodin po odvysílání kolem 6500, čím předběhl Modular Western Town, které se téhož dne dosoukalo přes 6000 (o čem na Eurobricks hned psali, aniž by zřejmě tušili, co se děje tady), a dokonce i DeLorean. Včera ráno už měl Winchester maximum. Čili získal kolem 6000 hlasů za 72 hodin. Propagace byla zase o úroveň výš než u Minecraftu. LEGO záhy vydalo blahopřejnou zprávu, ve které se opakuje to, co už řekli, a sice že musí řádně prodebatovat kontroverznost projektu, zda je skutečně vhodný pro vydání. Naskakování hlasů jsem průběžně sledoval a projekt dosáhl maxima ještě dřív, než jsem čekal. Rád bych, aby LEGO vytvořilo oficiální set, protože mám ten film rád a za tuto lavinu hlasů to určitě stojí (nemluvě o tom, co by na to řekli všichni ti hlasující). Závěrem chci říct, že tohle všechno píšu poněkud se zpožděním, neboť jsem byl v líné náladě. Přijde mi ale dobré to zmínit, protože o takovýchto věcech se zde na fóru moc nepíše.
All work and no play make Jack a dull boy.

QuiGon

Také jsem to na cuusoo sledoval a docela mě překvapilo, jak bleskově tento set získal těch 10 000. Propagace je propagace, proti tomu žádá. Osobně jsem ale podpořil UCS Sandcrawler a Western Town.

Je dobře, že jsi to tady zmínil. Některé to může povzbudit k propagaci svých Moců.

Ondra

To bude těžký oříšek pro lego.Hospoda, která se jmenuje podle zbraně, a ještě ne ze zrovna dětem přístupného filmu  ;D .Nevěřím že si těch deset tisíc případný set koupí, tématům kterým to přibývá postupně jejich úspěšnost věřím mnohem víc.A proto se už nemohu dočkat návratu do budoucnosti nebo setu westernového městečka.

Petronel

tohle mě nějak nezaujalo a trochu mě zaráží jak to mohlo tak rychle nasbírat 10k a třeba to krásné westernové městečko furt ještě zápasí a tolik nemá. Asi to bude tou propagací no...

Ojík

Tak set hodnocením neprošel, z jasných důvodů. Škoda, těšil jsem se na něj. Téhož dne (26.4.) ale dosáhl 10 000 hlasů jiný projekt, vesmírná loď Rifter ze hry EVE Online. Pro mě nic zajímavého, tím spíš, když to je na úkor Winchesteru. Informaci píši opět s třídenním zpožděním, za což se omlouvám. Pořád líná nálada...

Dnes pak vytoužených deseti tisíc konečně dosáhl DeLorean Time Machine, patrně nejstarší úspěšnější autorský projekt na CUUSOO, dlouhodobý vůdce tabulky a favorit na vydání. Nějak nám to přibývá. Co říkáte vy na všechny tyto nápady a jejich úspěchy?

Anatyt

Tak DeLorean oceňujem a dalo sa to v jeho prípade čakať. Som ale zvedavý, ako bude vyzerať realizovaný produkt, lebo v tejto podobe nič moc.

QuiGon

Tak vesmírná loď Rifter se mě netýká, zato DeLorean je jiné kafe. Pokud to tak půjde dál, tak na CUUSOO zvednou nutný počet hlasů z 10k na 20k ;D

Ondra

Tak na návrat do budoucnosti se setsakramentsky těším.Moje nejoblíbenejší scifi.

Ojík

Tak další projekt dosáhl 10 000 hlasů, nápad na sety The Legend of Zelda podle známé hry. Úspěšné projekty se množí čím dál víc, a už ani nepotřebují takovou propagaci (i když zmiňovaná loď Rifter uspěla kvůli zmínce na facebookové stránce hry EVE Online). A zřejmě za pár hodin dosáhne vrcholu další projekt, Firefly Serenity, zachycující vesmírnou loď z populárního seriálu a filmu.

Anatyt

V živote som o tom nepočul, nič mi to nehovorí.

FilipS

Citace od: Ojík kdy 06.05.2012, 15:30:20
Tak další projekt dosáhl 10 000 hlasů, nápad na sety The Legend of Zelda podle známé hry. Úspěšné projekty se množí čím dál víc, a už ani nepotřebují takovou propagaci (i když zmiňovaná loď Rifter uspěla kvůli zmínce na facebookové stránce hry EVE Online). A zřejmě za pár hodin dosáhne vrcholu další projekt, Firefly Serenity, zachycující vesmírnou loď z populárního seriálu a filmu.
'
Ať vyjde Firefly. :D To je zase moje nejoblíbenější sci-fi.

Ojík

Firefly Serenity dosáhl 10 000 hlasů. LEGO ještě ani nenapsalo The Legend of Zelda dva dny po dosažení úspěchu blahopřejnou zprávu.

A ještě jedna věc, kterou jsem zapomněl zmínit, když uspěl DeLorean; LEGO se rozhodlo, že review budou dělat jen jednou za čtvrt roku na všechny projekty, které za tu dobu uspějí, naráz. Zřejmě v odezvě na velký počet projektů, které v poslední době dosáhly deseti tisíc.

mesje

No neviem, ten Deloreen v tejto podobe je mizerný, buď to vyjde ako velký UCS set, alebo ak v tejto malej velkosti, tak potom s kopou špeciálnych dielov...
Zo všetkých projektov stojí u mna jasne na prvom mieste ten Western town, všetko ostatné je daleko za ním.

Ojík

Firefly Serenity byl zamítnut. To jsem tedy nečekal. Tedy, trochu čekal, ale ne teď. Upraví pravidla tak, že review budou provádět jednou za čas, ten nejbližší bude v červnu. A pak ten projekt zamítnou po třech dnech od dosažení 10 000 hlasů, během kterých ani nezveřejnili blahopřejnou zprávu. Alespoň je vidět, že když na ně tlačí rating, není rozhodování nic těžkého, jak tvrdí. U Winchesteru tomu ale tak nebylo, takže můžu jen hádat, co jim přelétlo přes nos. Každopádně být autorem nápadu, byl bych dost naštvaný.

Ondra

Svým způsobem ztrácí cuusoo na zajímavosti, když takhle likviduje modely.Ať dají rovnou, že tam nemá být nic podle licence a mají klid :-\ .

FilipS

Takže zatim prošel jen Minecraft, kterej si protlačili vlastně sami. :D  >:(
Firefly mě fakt mrzí. Ono Cuusoo má hodně much. Už samotný volební systém a vyzdvihování jen pár projektů z toho dělá frašku.

otaznik

Citace od: Ondra kdy 08.05.2012, 18:09:22
Svým způsobem ztrácí cuusoo na zajímavosti, když takhle likviduje modely.Ať dají rovnou, že tam nemá být nic podle licence a mají klid :-\ .
Vždyť ta Firefly byla hrozná. Tedy stavba, ne seriál.

Ondra

Je jedno jak ten model vypadal, lego by si to stejne upravilo po svem, coz znamena ze takhle by ta lod do prodeje nesla.

otaznik

Citace od: Ondra kdy 10.05.2012, 12:13:41
Je jedno jak ten model vypadal, lego by si to stejne upravilo po svem, coz znamena ze takhle by ta lod do prodeje nesla.
Pak stačí hlasovat jenom o tématu.

P4tr1cius

Je jedno o čo sa bude hlasovať, a hlavne je to vlastne ztrata času a úsilia. Výsledok je a bude nulový.

Ojík

Abych to tu udržel aktuální, tak ještě jednou: Modular Western Town dosáhlo 10 000 hlasů.

FilipS

Možná by nebylo od věci tohle téma přejmenovat, řeší se tu projekty obecně. Nejde jen o Shaun of the Dead, který už je navíc pasé.
Jinak mi to nedalo a sám jsem tam přihlásil Pokoj sci-fi fandy "Geek room". Nečekám, žádné zázraky, ale za zkoušku nic nedám. Link zde: http://lego.cuusoo.com/ideas/view/1660

Systematik

Citace od: FilipS kdy 12.05.2012, 15:50:27
Možná by nebylo od věci tohle téma přejmenovat, řeší se tu projekty obecně. Nejde jen o Shaun of the Dead, který už je navíc pasé.
Jinak mi to nedalo a sám jsem tam přihlásil Pokoj sci-fi fandy "Geek room". Nečekám, žádné zázraky, ale za zkoušku nic nedám. Link zde: http://lego.cuusoo.com/ideas/view/1660
Skvělé torzo  :D

Robbed

Nezávisle na Filipovi jsem se také rozhodl zkusit nahrát MOC na cuusoo. Už více lidí mi to radilo:

http://lego.cuusoo.com/ideas/view/17002

Takže pokud si kdokoliv najde chviličku na kliknutí na Support (registrace je otázka minuty), budu moc rád :D. Díky!

germik

Bez váhání jsem ARC podpořil, už je nás dvacet - za nějakou čtvrthodinku >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik