Hromadný nákup na BL - Slováci

Založil killco, 23.04.2012, 23:25:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

killco

Bol by záujem u Slovákov o nejaké: Pearl Dark Gray Horse Battle Helmet - z polského obchodu http://www.bricklink.com/store.asp?p=BRICKLAND. kde organizuje hromadný nákup aj C32? Ja by som vzal tak 40 - 50 ks , ak by sa ešte našiel niekto na zvyšných 50 až 60 ks. Treba sa rýchlo rozhodnúť, lebo to tam asi dlho nevydrží.

Colonel32

Uniká mi pointa, proč je dotaz vztažen jen na Slováky.

killco

Myslel som že takto to vyjde pre našich menej na poštovnom? (Nejak zvlášť som to však nepreratoval)

STARHAWK

Ja by som z toho obchodu chcel ine veci.
Ako by to bolo s postovnym ? Vedel by si to dopravit do BA aby sa usetrilo postovne vramci SR (lebo poztovne po SR + cast postovneho z PL sa mi vidi = postovne z PL)?

Zaujali ma nejake TAN bricky.

killco

Tiež som ich pozeral, ale sú aj inde lacnejšie napr v ČR.

Colonel32

Já mám poštovné z Polska do ČR zadarmo, takže je to o poměru ceny poštovného z Polska na Slovensko versus z Čech na Slovensko. (Možná bude i někdo ze Slováků mít do Prahy služební cestu). Pokud se nějak dohodnete mezi sebou a dostanu objednávku od jednoho člověka s tím, že si to rozdělíte a předáte např. na Bratislavské hospodě, tak také nemám důvod účtovat provizi vícekrát, navíc je při kombinaci ČR/SR větší šance že se podaří dát dokupy potřebné počty (stále doufám že se najdou zájemci o armádu mariňáků z ToyStory nebo poseidónovské přilby), taktéž můžete využít nákupu dílů/setů i z Chromebricks, odemě nebo od Matoša.  

killco

OK tak potom je táto téma pasé. Pošta z ČR bude určite menej ako z PL+následné rozposielanie po SR.

Colonel32

Citace od: killco kdy 23.04.2012, 23:52:19
OK tak potom je táto téma pasé.

Můžete ho využít na dohodnutí slovenské redistribuce.

SpCasPi000

Vie mi niekto vysvetliť odkiaľ veľké shopy berú stovky až tisíce takých ''vzácnych'' dielov ako napr. sú tie konské helmy, alebo aj bardingy a kadečo iné a za tak extrémne nízke ceny s porovnaní s ostatnými predajcami? Nezdá sa mi že by to vo všetkých prípadoch bolo dôsledkom partovania takého veľkého počtu setov, to by sa muselo prejaviť aj v pridaní brutálneho počtu dielov z tých setov a to nepozorujem.

Colonel32

Tohle musí být z přístupu do fabriky.

mesje

z fabriky? myslíš akože kradnuté?
Alebo je to z Lugbulku a serú na pravidlá... i keď také mega predaje si TLC časom musí všimnúť...

Colonel32

Také jsme takové výprodeje zažili, když se lego zbavovalo přebytečných zásob. Je to nějaké 4 roky zpátky, pár dílů z té doby mi v nabídce stále ještě visí.

Vždyť ty nárazníky nabízejí mnohem levněji než za kolik jsme je měli v Lugbulku, tak to z LB asi být nemůže.

honzicek22

Pokud to není z LB předchozího roku. Taky je otázkou, jestli má lego stejné LB ceny pro všechny nebo je bere poměrně k velikosti/počtu členů komunity.