(vlastní) Trial Truck 2012

Založil Bery, 17.03.2012, 19:38:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bery

Vzhledem k tomu, že se nám trial pomalu blíží, rozhodl jsem se vám zde ukázat mé závodní auto pro tento ročník. O pohon se stará jeden XL motor. Zatáčení zajišťuje jeden M motor. Zadní náprava je kyvná a v kolech je umístěna zátěž. Auto má i PF světla a naviják hnaný M motorem. Jediný problém kterému čelím je prokluzování disků v kolech, proto se ptám Petera jestli je povoleno použít chemoprén a taky jestli vozidlo splňuje všechny pravidla?  :)

Technické parametry
Rejd: 45°
Boční náklon: 52°
Přední nájezdový úhel: 71°
Zadní nájezdový úhel: 88°
Váha i se zátěží: 1012g
Rozvor: 23st.
Šířka: 24st.
Světlá výška: 5br.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Kiko97

Vyzerá to skvele, kde je umiestnený naviják? Aká je predloha?

Bery

Na fotce podvozku je vidět M motor a vedle něj sou převody k lanu, byl to doplněk který mě napadl, protože se mi nelíbila díra v podvozku a Mko tam krásně sedlo. Předlohu nemám, podobá se to autě Šmejda.  :)

peter

Citace od: Bery kdy 17.03.2012, 19:38:50... proto se ptám Petera jestli je povoleno použít chemoprén a taky jestli vozidlo splňuje všechny pravidla?  :)

Citace od: Bery kdy 18.03.2012, 08:33:00Předlohu nemám, podobá se to autě Šmejda.  :)

Z výše uvedeného,, tebou samotným nedodržením pravidla, tvé vozidlo nemůže být připuštěno do prvního závodu letošní sezóny LTTT ::) Pokud se chceš účastnit prvního závodu, využij posledních pár týdnů a své vozidlo uprav dle pravidel, zejména 3.2.

CitaceVozidla v kategoriích S musí být inspirována skutečným nákladním vozem ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Bery

Toto může posloužit jako předloha? VW T2 na cizím podvozku  :)

peter

Nějak nerozumím proč se ptáš? Buď to tvojí předlohou bylo nebo ne. Pokud ne, tak své vozidlo uprav tak, aby model tvé předloze odpovídal. Pokud ano, tak pak je vše v pořádku.

Jinak stejně jako u eNTy-ho, tak ani u tebe nevidím přední a zadní záchytný bod z povolených dílů, ale je klidně možné, že jen nejsou díky černé barvě vidět. Poslední co mi trochu nesedí jsou boční a přední plochy pro reklamu a startovní číslo. Přijde mi, že je nemáš předpřipravené dle pravidla 1.6, ale že je máš umístěné vedle sebe. Pravidla vyžadují toto rozložení
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Měch

Přesně takovémuhle autu dávám nejvíc šancí. Líbí se mi 81.6 kola, která jsou dle mého do terénu nejlepší v kombinaci s nízkým těžištěm.
Dle mého je chemopren OK, já měl chvíli taky kola zalepené jakýmsi enTyho lepidlem, ale pak se i zlomilo ozubené kolečko a od té doby používám gumičky.

Jediné co mi nesedí je malý rozvor. Podle mých zkušeností je nejlepší co největší. Proto zatím stavím podvozek s nastavitelným rozvorem a jdu testovat ven, který má nejlepší kombinaci stoupavosti a zatáčení.

To peter: přední záchytný bod je vidět na 3. fotce hned pod mříží chránící okno.
To Bery: co takhle tahle předloha:
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Bery

Měchu díky, přední záchytný bod je špatně vidět, ale je tam. Gumičku dáš do té drážky v disku a pak se neprotáčí?

Měch

Citace od: Bery kdy 18.03.2012, 10:21:08
Gumičku dáš do té drážky v disku a pak se neprotáčí?
Přesně tak, ale já prozkoušel asi 10 druhů gumiček než jsem byl spokojený  ;D ;D
Však jsme o tom na minulém trialu všichni mluvili...
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

grohl

Moc hezký truck. U gumiček je taky třeba dbát na to, aby nebyly moc tlusté. Jednou se mi kvůlii tomu svlékla pneumatika z ráfku.

Mareken

Pěkný, já už musim začít taky něco stavět  :-\
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"