ukradnute LEGO z NZ

Založil supermachina, 07.03.2012, 08:13:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Caute, neviem ci je to tema do "volna diskusia" ale vcera mi niekto ukradol z Novych Zamkov zo stvrteho poschodia(!) vonku zo zamknutej skrine LEGO TECHNIC a RACERS : Boli tam raz poskladane a rozlozene sety v originalnych neposkodenych krabiciach sety ako: 8466, 8455, 8145, MISB 8157, 8653, 8366, 8673, 8285, 8421, 8458, 8461, 8479, 8480, 8458, 2x8297, 8674. Cenu radsej nenapisem. Ak by niekto vedel o niekom kto chce predat niektory z tychto setov tak mi dajte vediet. Samozrejme, ze dam aj penaznu odmenu.
Dakujem

P4tr1cius

Tak to si robíš kozy!!!

No ale keď sa zahráš na jedného z troch pátračov, a dokonca nepotrebuješ ani 6 vysokých škôl, aby bolo hneď jasné, že okruh "LEGObalkonolezcov" sa rýchlo zúži na tvojich známych, resp. "kamarátov", ktorým si o svojej tajnej a bezpečnej skríši určite vehementne a do podrobnosti rozprával. A bingo bude u "páchateľa", ktorý býva hneď vedľa teba (susediaci balkón), alebo aspoň má prístup do tohto bytu.

Snáď som pomohol

Derrick

supermachina

Cau Derrick,
tu skrinu som mal vonku na chodbe. Zamknutu. A nikomu som nehovoril o tom co je vnutri.
S pozdravom
Sherlock

P4tr1cius

Tak kamarát,
v tomto prípade sa okruh podozrivých "trošičku" zväčší. A potom iba naozaj ostáva sledovať inzeráty a aukro, a tajne dúfať, že "tvoj návštevník" nieje fandom LEGA a k tomu je úplne blbý.

Súcitím s Tebou.

Darth

Pokud o tom nikdo nevěděl, tak je pravděpodobnější, že někdo prolézal domy, co by se kde dalo ukrást. Pak nehledej na aukru, ale obejdi nejbližší bazary a zastavárny. Vzhledem k ceně těch setů překročila škoda 5000 Kč (nevím, jak to je na Slovensku), takže by se tím měla zabývat policie. Teď je otázka, jestli máš jak dokázat, že to jsou tvoje sety (např. účtenky). Rozhodně být tebou podám trestní oznámení (aby i zjistili, jak se zloděj do skříně dostal, pokud to byl amatér, budou tam i otisky) a začnu pátrat. Mimochodem, spousta domů má dole ve vestibulu kameru - zjisti jestli něco podobného nemáte i vy a vyžádej si záznam.

Pokud to byl někdo z domu, tak jak se tam začne pohybovat policie, možná se v nich pohne svědomí a večer najdeš sety před bytem.

matt251

Citace od: mirec kdy 07.03.2012, 08:55:15
tu skrinu som mal vonku na chodbe. Zamknutu.

Na chodbe vonku, kade každé ráno prejde pár susedov do práce atd.????  Nie v zlom, ale je to aj tvoja chyba skriňa nie je odolná ako trezor. A mať ju na chodbe je podla mňa šialenstvo....

Na 100% to BOL niektorý sused alebo ak máte vo vchode nejakých teenagerov tak to mohla byť aj ich banda s ktorou sa radi poflakujú. !
Nám takto zmyzli  4 bicykle zo zamknutej pivnice ! Vieme presne ktora rodina v tom ma prsty (večer pred zmiznutým tam bola ta banda a obdivovala bicykle), no ako dôkaz to nestačí.
Dokonca susedovi ukradli bike cez noc ktorý si nechal na chodbe ZAMKNUTÝ o zábradlie.

Mal by si rychlo obehať rozne bazare a záložne, aj keď hračky nevykupujú, no stačí sa opýtať a dohodnúť. Priatelka mi robi v záložni a X-krát sa stane, že policia donese mladíka ktorý  pred pár dňami tu predal kradnutý mobil/zlaty prsten atď.

Využívam často aj pokec.sk k kupe lega a občas sa niekto chytí...pokiaľ mi nejaký Zámčan ponukne niektoré z týchto setov okamžite ta kontaktujem.

Matošo

na 99% to byla manželka/přítelkyně  ;D

Ale jinak upřímnou soustrast.

Něco takovýho by se asi dalo vypátrat na různých bazar webech.

supermachina

mat251 dakujem. Ja osm v robote, ale matka pobehala vsetky zalozne a nikto o nicom nevie.  Tak pozeram aj inzeraty a zatial nic. Tak teraz cakam co bude...a dakujem aj za uprimnu sustrast..je to naozaj pocit ako keby mi niekto umrel....clovek zbiera niekolko rokov a potom sa stane toto...neprajem to nikomu!