Na Minecraftu vznikne Lego hra

Založil Luky1987, 06.12.2011, 07:31:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Togaran

No jasně :) dlouhé hodiny jsem strávil kutáním nekonečných chodeb metra :-D

Mohlo by to být zajímavé s lego kostkami. Záleží hodně na tom jaké tvary kostek tamzapojí a jeké bude měřítko. Jestli to nebude jen normální Minecraft s 4mi study.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

mizdas

Já hraju  ;). Na lego MC jsem zvědav  :).

blackrabbit

Na LEGO Cuusoo dosáhl Minecraft 10 000 hlasů!  :D

Luky1987

Bylo by pěkné a zajímavé, kdyby vznikla nová řada setů na motivy Minecraftu, když se spolu tak kamarádí.
Licence by nemusela být prakticky žádná, protože by to byla pro Minecraft reklama jako blázen a sety by nemusely být drahé, třeba na úrovni Creatoru.

mizdas

FilipS

To co se odehrálo na Cuusoo, se mi zdá minimálně nevychytané, ale spíš to byl prostě podraz. Sebelepší návrhy bojovaly o každý hlas, ale návrh Minecraftu byl jediný ze všech, který byl v průběhu hlasování zveřejněn na  oficiální FB skupině LEGO. Vzhledem k tomu, že skupinu odebírá 1330835 lidí. Bylo jasné, že to ty hlasy dostane ať už by touto cestou "podpořili" cokoliv.

Anatyt

Luky1987

peter

No, myslel jsem, že od dob Juniorizace mne už nic nepřekvapí. Mýlil jsem se! Krom výše uvedeného jsem trapnější set snad neviděl. No a za tohle může xichtkniha a já se ptám, je opravdu potřeba být na ni zaregistrován ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Hlavne nechápem, ako sa s tým bude dať hrať?

A z tohoto som tiež neni múdrejší. ;D

http://www.youtube.com/watch?v=LcwWN6jcdu8&feature=player_profilepage

Peter: s tým FB plný súhlas!

Kiko97

Dalo sa to čakať. Keby robili veľké sety, tak by si to kupilo málo ľudí a keby urobili hru, tak by to nikto nehral.

Colonel32

Citace od: peter kdy 16.02.2012, 15:19:23
No, myslel jsem, že od dob Juniorizace mne už nic nepřekvapí. Mýlil jsem se! Krom výše uvedeného jsem trapnější set snad neviděl.

Super zdroj dílků, ne? Žádné zbytečné clipoviny, jen brick, plate a tile. 

Anatyt

Otázka ako drahý ten zdroj dielikov bude. Tie Cuusoo modely nie sú zrovna najlacnejšie..

Systematik

Citace od: Anatyt kdy 16.02.2012, 20:39:35
Otázka ako drahý ten zdroj dielikov bude. Tie Cuusoo modely nie sú zrovna najlacnejšie..
Přesně tak, barvy jsou ty, které potřebuju, takže cena rozhodne...  ::)

FilipS

Cena toho setu je 35€, no nekupte to...  ;D ;D

Ojík

Jsem z toho setu rozpačitý. Dalo se čekat, že to nebude nic extra, co by si člověk nemohl postavit sám doma (tady se jim to tvrzení, že "oba světy jsou z kostek", pěkně vymstilo), prostě naskládané bloky. Měli hlavně použít bricky 2 x 2, ne tohle droboští. Jediné, co mi skutečně zaujalo, jsou figurky. Brick 1 x 1 s potiskem tváře Creepera bude hodně žádaný. Je to ikonické a dodá to nezbytnou "minecraftovost" všem MOCům (které budou s tímto nepatrným detailem definitivně s převahou lepší než originální set). No a plate s potiskem na straně je skutečně rarita (kdyby tile, ale plate!). :o

All work and no play make Jack a dull boy.

Rajče

na Minecraftu jsem se zatim vyradila pekne, tak jsem moc zvedava co z toho vyleze :)