Vánoce 2011, aneb co jste dostali naježeno

Založil koblih, 25.12.2011, 23:56:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

koblih

Štědrý večer za námi a zajímalo by mě, co kdo z vás dostal nebo si svátečně pořídil. Mne velmi milé překvapila přítelkyně, neboť se ji zázračným způsobem podařilo sehnat exkluzivní set 10188 (Death Star) a jsem tak v 7. nebi.

Kostiček je víc než dost, figurek taky a zatím jsem podle objemu menších krabic teprve ve čtvrtině až jsem na tom strávil asi 7 hodin.

Tak jak moc jste byli hodní vy?

RUL

Nuže, tak tak píši, protože mám za posledních 24 hodin na prstech mozoly od kostek.  ;D Ježich byl letos štědrý, viz. obrázky níže. Pokoj se obratem proměnil na Legodílnu.  :D

nerow

Tak Ježíšek nadělil Medieval Market Village MISB, LEGO hru a pár objednávek z BL  :)

Tímto ještě jednou chci poděkovat BL obchodům WASSERMAN SHOP, Brickule, Wallacovy kostičky a HOMEBRICKNET. Za zprostředkování obchodu. Takže pod stromečkem se objevily i stovky tiles a tisíce plate round 1x1, slepičky, psi, kozička, prasátko a nějaká ta zeleň. :)

Dario

Můj ježíšek byl také velmi štědrý, nadělil mimo jiné i 10194 na který jsem se dlouho těšil, tím se štědrý večer protáhl do pozdních večerních hodin jelikož jsem si stavbu opravdu užíval.

PS: Jsem zvyklý skladovat sety v ZIP sáčcích v originálních krabicích, ale krabice od packu 4v1 je zbytečně velká(opravdu velká), proto sháním krabici od samotného vlaku 7939 (58 x 48 x 9), viz zde http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=35823.0