Chybějící díly u 6752

Založil Marťas, 04.01.2012, 11:11:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťas

Ahoj všem. Mam takový problém. Koupil jsem kamarádovi na aukru nové lego (alespoň to tvrdil prodejce). Když krabice přišla, tak nejevila známky otevření. Po otevření taky všechno vypadalo v pořádku. Díly byly v originál pytlíkách... Teď k to mu problému. Zjistili jsme, že několik dílů chybí. Konkrétně celý pytlík...  :'( Za patnáct let se mi nestalo, že by mi chyběl jen jediný díl. Nevím, jestli to teď řešit tak, že na "Customer Service" zaklikám potřebné díly, nebo jim mam napsat rovnou email... Aby to pak nevypadalo, že se chci na nich jen přiživit... Může mi někdo poradit co dál? Díky

Anatyt

SpCasPi000

To ja som zas mal v jednej hre čo som kúpil na diely jeden z dvoch polybagov 2x, tak neviem či im to nemám poslať naspäť ;D
To by bola náhoda keby som mal navyše zrovna ten zo setu kde tvojmu kamarátovi chýba...
Ak niekomu chýba jedej polybag v hre xxxx, ozvite sa mi, ak to bude tá správna tak pošlem  ;)

Marťas

Takže tedy nic vyjímečného? Nějaký nápad jak to řešit?

rdk

Citace od: Marťas kdy 04.01.2012, 11:57:41
Takže tedy nic vyjímečného? Nějaký nápad jak to řešit?

Lego Customer Service...

Anatyt

Ja som nemal nervy to už riešiť s TLC. Navyše to už bol starší set (ako aj Tvoj), tak som to riešil nákupom na BL za 10,- €

otaznik

Že občas chybí díl, nebo že je díl zaměněný, to se stane. Ale celý chybějící sáček? To jsem ještě nezažil.

Marťas

Já to nezažil za 15 let, aby něco chybělo... Nejsem si jistý, jestli je to celý pytlík. Počet pytlíků asi nikde nenajdu. Když jsem počítal díly, tak u těch, kterých mělo být například 6, jsem napočítal jen 3 atp. Podle toho jsem usoudil, že chybí celý pytlík.

killco

Tak to je dosť velký problém, v každom prípade by som skúsil cez Lego customer service zaklikať všetky chýbajúce dieliky a čakať čo sa udeje.

Mne sa zas stalo to že som mal značne poškodený licencovaný diel v sete s cars, ktorý som kúpil na vianoce synovcovi. Hovorím si no nič, customers service to istí. O to väčšie bolo moje sklamanie keď som zistil že licencované diely sa tam nedajú reklamovať. Neviem ako postupovať ďalaj.

PS:Pre mudrlantov typu otvor si BL a kúp - nemusíte ani odpisovať.

Colonel32

Citace od: killco kdy 04.01.2012, 16:15:01
O to väčšie bolo moje sklamanie keď som zistil že licencované diely sa tam nedajú reklamovať. Neviem ako postupovať ďalaj.

Vždy se dá reklamovat celý set u prodejce, od kterého jsi set zakoupil (ze zákona). To že TLC nabízí konkrétní díly je způsob, jak lidem i obchodníkům tuto situaci zjednodušit.

killco

No to je pravda, ale treba pokladničný blok a ten žiaľ nemám.

Marťas

Tak jsem se konečně dostal ke spočítání chybějících dílů. S údivem jsem napočítal dvěstě  :( Hned jsem to řešil přes customers service. Věděl jsem, že si Lego svých zákazníků váží, ale vážně bych nečekal, že mi pošlou vše. Dnes mi přišel email, že chybějící součástky jsou na cestě a že se tímto moc omlouvají. Opravdu SMEKÁM.