Minifig-Legionář

Založil Michael524, 29.06.2012, 13:34:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Michael524

Chtěl bych se zeptat, nevíte, kde se dají pořídit legionáři ze 6 série ? Balíčků jsem si koupil už tak 14 a jelikož jsem smolař žádného jsem tam neměl.  :( Tak jestli nevíte a nějakém e-shopu, kde je mají za rozumnou cenu.

Colonel32

Citace od: Pampik kdy 29.06.2012, 13:34:04
Chtěl bych se zeptat, nevíte, kde se dají pořídit legionáři ze 6 série ? Balíčků jsem si koupil už tak 14 a jelikož jsem smolař žádného jsem tam neměl.  :( Tak jestli nevíte a nějakém e-shopu, kde je mají za rozumnou cenu.

To není tím, že bys byl smolař, ale tím, že prohmatávači již dávno všechny vybrali...  ::)

SpCasPi000

No a ak ti niekto nejaký český zdroj poradí, kupuj hlavne rýchlo, lebo neskoršie pod 250kč nezoženieš  ;)
U nás ten istý problém, všetky možné figy zoženiem z ostatných sérií 4-7 bez problémov, ale 6. má len Dráčik a tam je permanentne vybrakovaný legionár (našťastie ma nezaujíma, lebo to mám už dávno komplet).

mesje

Citace od: Pampik kdy 29.06.2012, 13:34:04

Keď vychádzala 6.séria, tak sa dalo cielene objednať v niektorých shopoch konkrétna figúrka (napr. v leganii) - teraz už asi nie, resp. za vysoké ceny.
Skús hladať podla bodiek na kraji sáčku (nájdeš na nete), v prípade rimanov je to relatívne spolahlivá metóda, plus potvrdiť si to hmatom (najlepšie nahmatať oštep).
Ak to budeš kupovať náhodne a dúfať v šťastie, tak sa môže stať, že kúpiš aj 50 sáčkov a Rimana nenájdeš - pretože tí čo to vedia nájsť, cielene poberú práve rimanov a vo velkých počtoch na armády.

Colonel32

Respektivě, může být lepší koupit jednoho římana za 200 nebo 250 korun a mít to z krku.