(Vlastní) Královský hrad zlaté koruny

Založil Drakyr, 31.01.2011, 16:38:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Drakyr

Ahoj všem,tak po dlouhé době jsem postavil tento hrad.Budu rád za vaše rady co bych měl zlepšit a zdokonalit. :)

Ryxe

Z pohledu zepředu hrad vypadá celkem zajímavě Na fotkách z boku mi tam moc nesedí ty různobarevná skály a panely. Určitě by to chtělo barevně lépe sladit a to nejen stavbu samotnou ale i terén. Proti předešlým prezentovaným výtvorům je to ale krok kupředu, takže stavbu hodnotím kladně ;)

Drakyr

.Je pravda ,že  Hrad  by  měl asi vypadat  lépe  a  realističtěji,plates jsem chtěl vše zelené ,ale nějak mi nevyšli.Ještě dodávám malé dobývání.

Hardegon

Hrad se mi líbí. Jen tak dál. Ale nejvíc se mi líbí ta scéna hořících dobyvatelů.  >:D

Drakyr

Citace od: Hardegon kdy 31.01.2011, 19:05:39
Hrad se mi líbí. Jen tak dál. Ale nejvíc se mi líbí ta scéna hořících dobyvatelů.  >:D

No snažil jsem se aby to vypadalo věrohodně,ohledně toho dobývání.Tak jsem se snažil tam udělat scénu s dehtem,ale jsem  pouhý amatér určitě by to chtělo ještě dopilovat.Ale přesto díky

moiki

Mě se tvůj výtvor moc líbí. Je to moc pěkný výtvor.

Ariatti

kamil

Úplne prvá fotka sa mi veľmi nepáči - okolie je také holé a múry sú až príliš jednoduché (rovné).
Z ostatných strán je to už lepšie a hlavne vnútrajšok hradu a vnútro domčekov je detailne prepracované a veľmi sa mi to páči.
Dobývanie hradu je tiež veľmi dobre spravené.

Prečo si sa nezúčastnil staviteľskej súťaže CBC II ? Myslím že by sa tvoj výtvor medzi ostatnými nestratil.

Colonel32

A tohle je přesně ten důvod, proč nemáte oživovat rok mrtvá témata jen proto, abyste napsali "mě se to líbí". Lidé si pak budou myslet že jsou aktuální, a budou se ptát na takové blbosti, jako proč se to nezúčastnilo CBC II, která běžela až půl roku po postavení hradu, a protože hrad už byl do té doby prezentován, tak se zúčastnit nesměl.

Tak že bychom za to od přístě začali dávat warningy?  ::)

kamil

Chcel som to napísať zjednodušene, ale vyznelo to inak ako som chcel.

Viem že už skôr prezentované dielo sa nemôže zúčastniť súťaže.
Myslel som to tak, že prečo nepostavil niečo iné do súťaže ktorá bola. Lebo toto dielo v porovnaní s tými prezentovanými v CBC II by sa nestratilo podľa mňa.

Tak sa ospravedlňujem za nedorozumenie.
Pre mňa ako nováčika sa aj hodí keď niekto oživý starú tému - vyskočí mi to ako nové a prečítam si to. Inak by som sa k tomu možno vôbec nedostal, alebo až po veeeľmi dlhej dobe.

Colonel32

Možná soutěž nezaregistroval, a nebo mu stále ještě vadilo poslední místo z prvního kola.

Ono v tomto ohledu je mnohem lepší si prostudovat stará témata sám o sobě. Sekce CaP se navíc dá procházet metodou čtu pouze "cizí" nebo "TOP", což času dost šetří, průběžně také odmazávám neaktuální témata běžné diskuse. Ale je pravda že je to nával informací, člověk by něměl přepouskávat víc jak jednu stránku za den  ;D

otaznik

Citace od: moiki kdy 17.11.2011, 18:29:40
Mě se tvůj výtvor moc líbí. Je to moc pěkný výtvor.
Tohle je písemný projev dvacetiletého? Kam to spějeme?!