(Cudzie) Kostolík

Založil Micho, 06.01.2006, 11:15:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Nejak sa stávam zaťažený na kostolíky.  :D

Tento kostolík - kaplnka ma celkom zaujal, nie je ani veľký ani malý. Akurát sa tak hodí do mesta, do historickej časti. Je tam aj v cade zdroják. Mimochodom si všimnite, že v tom cad obrázku je zakomponovaná aj trať monorailu, ta mi tam veľmi nesedí ...

Ten chlapík má tam aj celkom peknú cestu, taký výrez z kopca ... link.

KLF

Fakt pekne.. paci sa mi to. Ten monorail tam fakticky nemusel pchat, radsej mohol tu travnatu plochu pred kaplnkou vyuzit na nejake stromy a lavicky na oddych...
Terminated.

werrac

Radsi mohlo byt dole pod kopcem staricke nadrazi a v nem mohl stat parni vlacek :-) u nej cesta a na niv vuz tazeny konma .......... :-) :-)

Ale jinak krom monorailu moc pekny :-)

KLF

Citace od: werrac kdy 06.01.2006, 12:49:14
Radsi mohlo byt dole pod kopcem staricke nadrazi a v nem mohl stat parni vlacek :-) u nej cesta a na niv vuz tazeny konma .......... :-) :-)

...konma smerujucimi do malej malebnej dedinky s kostolikom, okolo polia na ktorych by pracovali dedincania, z dedinky cesta do mensieho provincneho mestecka, tam mensie nadrazicko zase... stare auta z 30tych rokov....

Clovece uz takto je to dost narocne na CAD. ;)
Terminated.

werrac

Jenom jsem trochu rozvadel myslenku s lavickama stromeckama bez moderni techniky :-).

KLF

Citace od: werrac kdy 06.01.2006, 13:14:22
Jenom jsem trochu rozvadel myslenku s lavickama stromeckama bez moderni techniky :-).

Ano, ano, sak bolo by to krasne ! ;) Take romanticke...
Terminated.