Chyba od výroby - vzácnosť?

Založil matt251, 03.09.2011, 16:35:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matt251

Zdravim
Dostalo sa mi do rúk torso, ktoré nemá uplný potisk - Skrátka chyba od výroby.
Rád by som vedel, či také to niečo sa dá považovať za raritu, alebo je to len odpad - nepodarok.

Ondra

Já si myslím, po zkušenostech s novými potisky, že udělat torso bez jedné součásti potisku není problém.Takových "chyb" se dá nasekat stovky a jenom opravdový blázen by to sbíral.

Ale jestli ta mašina vynechávala nebo ta barva tam nebyla, tak je jich v oběhu víc.Jenže kdo to kromě Afolů rozpozná a následně řeší.

A díval jsem se a nesedí tam barvy částí mezi potisky, jako například přezka.Je možné že to v té výrobně dávají tak jak to dostanou a když barva chybí tak to buď neřeší nebo namíchají podobnou barvu.

P4tr1cius

Z chýb u LEGA to je, z mojej skúsenosti z nových setov z obchodu, presne 5% "úspešnosť". Zo 40 setov obsahovali dieliky inej farby 2 sety, a to v počte presne 10 dielikov, miesto čiernych boli šedé.

Mr. Cube

Já mám zase z výroby torzo bandity z Westernu s bílým "cosi" mezi přezkou a koltem.

otaznik

Na výměnu/vyhození - oboje.

mizdas

Já od těch crown vojáků mám dokonce víc špatných potisků, než normálních.  :-\

matt251

Pri triedení sa mi opať do ruky dostala zaujimavosť.
Mali by byť všetky z rokov 96.
Dostanem za ne aspon 5 centov/ks?  ??? :P

Edit: stôl neni špinavý, len stary.

Ivansliz

Koukám, že bankovka je každá trochu jiná. Teď nevím, jestli je správná ta první nebo druhá od shora a nebo všechny 3 špatné?  ;D

Pamatuji se, že mám asi 1 nebo 2 figy s trochu vadným potiskem a možná bych nějakou takovou bankovku taky našel, nevím... Nejvíc mi na kostkách vadí hlavně fyzické poškození, jako popraskání apod...
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz