Star Wars Sbírka

Založil Xiander, 26.01.2011, 13:14:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Xiander

Dobrý den chtěl bych se pochlubit se svou sbírkou Star wars. Za fotky se omlouvám máme starý foťak . Budu je sem dávat postupně . Toto je můj první set který jsem dostal na Vánoce. Je poměrně starý a skoro všechny figy jsem postrácel  :'( jenom mušák mi zbyl.

Xiander

Můj další set je Y-wing krásný rebelský stroj .

Darth

Pěkné, jen tak dál. A ten Geonosian z prvního setu je v podstatě to nejdůležitější (byli tam dva a dva droidi, ale ti jsou běžní) - později Geonosiané už v žádném setu nebyli, až letos v létě tento set má vyjít znovu (ale se zeleným pilotem).

phoenicis

Pekné sety ;) Teším sa na nové fotky :)

Xiander

Uff no trošku se omlouvám že jsem nepřidal nové fotky na nějakou dobu mě to omrzelo. Ale za nějakou dobu přidám dlaší fotky.

Ivansliz

Citace od: Xiander kdy 27.09.2011, 21:13:45
Uff no trošku se omlouvám že jsem nepřidal nové fotky na nějakou dobu mě to omrzelo. Ale za nějakou dobu přidám dlaší fotky.

To tu máš jen 2 fotky? A krabice už od těch setů nemáš? Pokud jo, tak to vyfoť i s krabicemi a plánkem a také bych si trochu pohrál s pozadím(např. rozložit bílé prostěradlo), ať to tam zbytečně neruší jiné elementy jako vybavení pokoje, koberec nebo base plate, který máš na jedné fotce a který myslím není součástí setu.  ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz