uff... ebay

Založil patrix, 01.03.2007, 11:33:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

patrix

Tak toto mi naozaj vyrazilo dych...

ebay

to je zatial najtahsi KW co som videl...

Dejv

:o :o classic space, blacktron, divers, sw..  slint! toho bych se nikdy nezbavil  ;)

Raistlin M

Jednak jsem už viděl větší hromadu, ale hlavní je, zda to vše tam opravdu je. Já z přebytečných dílů a neroztříděného kw dám dokupy podobnou hromadu a volných návodů všelijakých témat mám také dost. Nemám k podobným superhromadám moc důvěru.
Moc Lega tam vidět není. To má asi být vše v těch papírových krabkách. Ty ale vypadají plné nějakého bince. ;)

EDIT:A jak jsem se teď podíval...je to obchodník, takže tímto se koná výprodej odpadků. ;) ;D ;D ;D

otaznik

Citace od: Raistlin M kdy 01.03.2007, 12:49:17

EDIT:A jak jsem se teď podíval...je to obchodník, takže tímto se koná výprodej odpadků. ;) ;D ;D ;D
Tomu by odpovídala i cena u Sofort Kaufen.

Honzik

jojo, pokud budou sety "vykradeny" o speciální dílky, tak kdo to koupí, tak ten zplače nad výdělkem....

Colonel32

vy z toho delate drama...

link

Jarmila

Citace od: Colonel32 kdy 01.03.2007, 21:09:55

A hele, Colonelovi32 se stýskalo po legu, tak si domů koupil pár kostiček na hraní  ;D  nebo to je návod na to, jak elegantně vyměnit prasklou kostičku za jinou.  ;D

Dost dobrý C32, gratuluji. Užij si to.  :D

Citace od: banana.com kdy 01.03.2007, 21:18:44
Nějak mi uniká, jak Tvůj vydražený KW, o němž vím od doby, co jsi ho vydražil,  souvisí s praskajícími MISB sety?

A Ty ses nikdy nepochlubil svým úlovkem na ebayi?  ;)

Coloneli32, také budeš dělat svůj předprodejní showroom?  ;D jako K-K1?  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

***Banana.com

Nejlepší KW co jsem kdy viděl, koupil nejmenovaný Kostkař, i když to ani nebyl KW, bylo to roztříděné v krabicích po setech. Nejtěžší co jsem viděl, bylo asi 130 Kg, roztříděno podle barev..
Jinak s KW je to velice ošidné, což myslím potvrdí zejména Ti, kdo KW tahají (Mip, Colonel, Raistlin). Je to loterie, a ne vždy platí, že risk je zisk...Pokud mám možnost soudit z toho, co sleduji na Ebayi, tak 80% KW aukcí vzniká tak, že obchodník vyhrne zbylý šrot a návody na hromadu vidlemi, a dá to do aukce. :P

Jindroush

Re: 130kg, takže můj a RDK rekord 90kg 'jednou ranou' už někdo v ČR tím pádem překonal?  :o

Re: kvalita. U kw si stačí dát pozor na to, zda prodejce dřív nebo v současných akcích má LEGO, pokud jo, nejít do toho. Samozřejmě za předpokladu, že někdo prostě nechce mít o X kilo více, ale chce to rozdělit na sety a vystřílet aspoň část...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

matny

CitaceRe: 130kg, takže můj a RDK rekord 90kg 'jednou ranou' už někdo v ČR tím pádem překonal?

Váš rekord bol prekonaný, ale nie v CR ale v SR  >:D
Je tomu rok čo som kúpil skoro 200kg  farebne roztriedeného lega - obsahoval mnoho železničných setov, ktoré som tu rozpredal - zároven to bol môj posledný kiloware - skončil som s tým z dôvodov, ktoré uvádza Kanál.

A ešte dodám k tomu čo uvádza Vezír, že nikdy som nekupoval kiloware od kšeftárov.

Colonel32

Citace od: Jindroush kdy 02.03.2007, 19:17:06

Re: kvalita. U kw si stačí dát pozor na to, zda prodejce dřív nebo v současných akcích má LEGO, pokud jo, nejít do toho.

Pokud mam byt uprimny? Nestaci... obcas ti posle vylozeny srot i nekseftar...

Raistlin M

Hlavně to nikdo nepozná. Znám na ebay případy, kdy jedou dva nicky. Jeden nakupuje a druhý prodává.
Šrot se, pokud někdo nepošle něco jiného, než je na obrázcích, bez riskování koupit skoro nedá. U pořádně popsaného KW s dostatkem fotografií prostě víš, co kupuješ téměř najisto. Já jsem občas fanouškem risku a vychází to. U mě platí pravidlo: kiloware se sčítají. Chybí mi polovina setu a v dalším kw to téměř přesně je. ;) (Důvod proč odmítám prodávat nekompletní sety. Co pak dělat s těmi přebytečnými dílky a ty náhradní pak zase někde chybí.  ;D )

***Banana.com

Citace od: Jindroush kdy 02.03.2007, 19:17:06
Re: 130kg, takže můj a RDK rekord 90kg 'jednou ranou' už někdo v ČR tím pádem překonal?  :o

Re: kvalita. U kw si stačí dát pozor na to, zda prodejce dřív nebo v současných akcích má LEGO, pokud jo, nejít do toho. Samozřejmě za předpokladu, že někdo prostě nechce mít o X kilo více, ale chce to rozdělit na sety a vystřílet aspoň část...

Těch 130 kg se nevztahovalo na ČR, to jsem jen viděl na Ebayi jako největší hromadu..

Colonel32

Ad: Raistlin

ja tvrdim, ze sebelepe popsana, a sebelepe vypadajici hromada muze byt ve finale silne nekompletni nebo poskozena.

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 02.03.2007, 20:04:47
Ad: Raistlin

ja tvrdim, ze sebelepe popsana, a sebelepe vypadajici hromada muze byt ve finale silne nekompletni nebo poskozena.

Kompletnost řeším hlavně v oblasti speciánlních dílků. Ty buď vidim, nebo ne (většinu).
"Kanónenfutr" (běžné dílky) mi doma přetejká.  Stav dost často poznáš z pár dílků. Pokud prodejce jako by něco "čirou náhodou" neukazuje, je to divné. V popisu aukce je také dost často napsán stav. Velké peníze dám jen v případě, že je to roztříděný na sety a působí to dojmem sbírky(poznáš z toho, jak je to opečované a lidi dost často i popisují jinak, než obchodníci s tímtéž. Mám na to asi čuch, vždy jsem to poznal)
Pokuď někdo nelže o stavu a nebo nepošle něco jiíného, skoro se nelze mýlit. (Neříkám, že je vše 100%)

Nejlepší zboží jsem ale dostal v momentě, kdy to bylo hnusně popsaný a mizerně nafocený. Riskl jsem cenu lehce přez 100 euro za 8kg a vyklubala se z toho velká nádhera. Risk se občas vyplatí.

kupeclega

Citace od: Colonel32 kdy 01.03.2007, 21:09:55

link
Tož Coloneli a nemáš v úmyslu prodat třeba nějaký kompletní set z tohohle kw?

Colonel32

mam

az budou pripravene, objevi se v soukrome inzerci....