Tečkované baseplates

Založil Raistlin M, 28.12.2005, 21:58:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Již několikrát jsem v kiloware viděl baseplates s tečkama. Bílé tečky, jedna jak druhá, ve stejných místech na všech studech. (Vyznačují pozice kostek při stavbě dle návodu) Dnes jsem procházel ebay a zase v nějaké nabídce to je a je to vidět rovnou před prodejem. Zajímalo by mně, zda je to snad nějaká specialita v Německu prodávaných setů, nebo to ty přesností nemocný "pošetilci" dělaj sami. Na každém baseplate je to úplně stejné. :o :o :o ;D ;D ;D

rdk

To je made by Lego. V 70s to dělávali. Taky jednu takovou placku mám...

Raistlin M

Jenže já to mám na setu z 90tých let ;D

J_BOB

ak to niekto kompletizoval, mohol to kompletizovat aj s kockami zo 70tych rokov.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

rdk

Citace od: Raistlin M kdy 28.12.2005, 22:05:17
Jenže já to mám na setu z 90tých let ;D

Jestli mluvíš o té baseplate na fotce nahoře, tak ta je ze setu 370 z roku 1976. ;D

Toto by měla být ona.

Raistlin M

Tahle fotka je z ebay, bo ty moje tečkovaný mám teď znova v krabici s kiloware a věnuji se přednostně přeorganizaci svého lega, před příchodem dalšího. Jinak bych to třídil nevim jak a kam. Pytlokrabičkové hospodářství se mi rozpadá a zjistil jsem dnes, že některé dílky mám na dvou až třech místech. ;D

Já mám ty tečky na podložce pro imperial guards set tuším (nějakej se zeleným nástřikem, základ modrý).

Až to zase vyhrabu, tak to vyfotim. (snad se nepletu. Jsem si tím na 99% jistý, že je to na novějším baseplate)

rdk

OK, vyfoť. 8)

Toto je jedna z velmi mála tečkovaných (možná jediná), co není ze 70. let, ale z roku 1990 ze setu 6071.

Raistlin M

Tááák.... set 6270 mám tečkovaný!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

rdk

otaznik

Taky baseplaty k fotbalu jsou "tečkovaný", tedy spíše "čárkovaný".