Výherný lego film

Založil juraj, 06.07.2011, 22:34:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

juraj

http://kultura.idnes.cz/kralem-minutovych-filmu-se-stal-forrest-gump-tentokrat-ovsem-z-lega-1g6-/zpr_mff.aspx?c=A110706_164728_zpr_mff_jaz

po prečítaní článku a zhliadnutí videa, by som sa chcel spýtal odborníkov, čo vravia na Lego video.
Osobne si myslím, že ako Lego video nič moc, hlavne, keď iba kopíroval film. Ako záver mi vyplýva, že pár členov tohoto fóra by sa kľudne mohlo zúčastniť ďalšieho ročníku.
dodatok: vŕta mi v hlave veta s originalitou a českým nápadom, spomenutým redaktorom, pretože na tom videu nič originálne nevidím.

Icewalker

Podané je to celkem vtipně, legové ztvárnění je také poměrně dobré (libily se mi ty kovové nohy), ale na to, že jde o výherní snímek, animace značně pokulhává. Ale vzhledem k tomu, jak vypadaly ostatní příspěvky, se není čemu divit.

Autor ve článku napřesrok slibuje Blade Runnera, tak jsem velmi zvědav. Sám jsem nad tímto tématem dříve přemýšlel, ale opustil jsem ho kvůli jiným prioritám.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Johnysed

Jelikož je to kamarád tak dobrý, jinak animace má i své nedostatky ale jak řekl on nebyl spokojen s výsledkem. A podle pravidel soutěže měl zkrátit film na  60 sekund ;)

PRSstudios

Je to celkom dobré - páči sa mi, že to má humor, dobrý dabing a niektoré veci sú z LEGA vymyslené veľmi pekne. No na druhú stranu keď už s tým išiel do Karlových Varov, tak mohol mať vyriešený problém nestabilnej kamery a nejednotných svetelných podmienok (takto to vyzerá, že neustále pohyboval lampou - to mi vadilo najviac). Osobne si myslím, že v medzinárodnom kole veľké šance asi mať nebude.

Johnysed

Tak dělal to hodinu před uzávěrkou a vyhrál má štěstí

Skrta

Tak mně se to celkem líbí...  ???  :)