prvotina

Založil Dumaz, 31.03.2011, 15:03:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dumaz

Ahojte. Dlho som pokukoval po Vašich krásnych výtvoroch, až som sa rozhodol niečo zostrojiť aj ja. Keďže som úplný nováčik, hodne nápadov je odkukaných. Jazdí to celkom slušne, aj keď je to pomalé, dostupnosť a priechodnosť to má dobrú. Pokiaľ to dobre nazvem, je tam pendular suspension vpredu aj v zadu, pohon XL motor, na nápravu vyvedené pomocou kardana. Zatáčanie M motor, uložený priamo na náprave.

Viliam6666

pekné ,ale ten dizain by som trošku vylepšil  ;)
Milujem LEGO TECHNIC

Viliam6666

Inač trošku od témy : KONEČNE ďalší KOŠIČAN  ;D ;D ;D
Milujem LEGO TECHNIC

Arheonx

Ten fig v aute vyzerá ako by ho dakdo odstrelil.

Bery

Na prvotinu to není špatné, ale nemohu dál hodnotit protože by se hodil delší komentář a taky víc kvalitnějších fotek.

O/T: Poslední dobou mi přijde, že v Technicu komentáře ztrácejí smysl. Myslím hlavně Viliama6666 a rastwa, kluci nechci působit jako admin, to si nemohu dovolit, jenom chci říct svůj názor: Vaše komentáře mi přijdou naprosto zbytečné a nezáživné ve smyslu "to je fakt super" "juuuuu je to super" >:(. Měli by jste se zamyslet nad tím, zda má cenu přispívat. Jinak nechci lézt Dumazovi do tématu, když tak přes SZ. Dumazi sorry, ale napsat jsem to musel.     
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Anatyt

Citace od: Bery kdy 31.03.2011, 16:23:52
Na prvotinu mi to není špatné, ale nemohu dál hodnit protože by se hodil delší komentář a taky víc kvalitnějších fotek.

O/T: Poslední dobou mi přijde, že v Technicu komentáře ztrácejí smysl. Myslím hlavně Viliama6666 a rastwa, kluci nechci působit jako admin, to si nemohu dovolit, jenom chci říct svůj názor: Vaše komentáře mi přijdou naprosto zbytečné a nezáživné ve smyslu "to je fakt super" "juuuuu je to super" >:(. Měli by jste se zamyslet nad tím, zda má cenu přispívat. Jinak nechci lézt Dumazovi do tématu, když tak přes SZ. Dumazi sorry, ale napsat jsem to musel.     

Na 13-ti letýho kluka docela inteligentí mentorování. ;D Ale souhlas.

Moon

Je to pěkný, vypadá to bytelně, ale chtělo by to napsat i jaký to má pohon atd... a jak už tu zaznělo lepší a více fotek, hlavně to chce vyfotit podvozek ať se tomu mrknem na zoubek ;) Jinak supr na nováčka. :)
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Arheonx

Bery ale s tejto fotky sa veľmi nemá ani čo komentovať. Ale chápem že si to myslel všeobecne.