(Vlastný)4x4 Wrangler

Založil Arheonx, 27.03.2011, 19:03:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Arheonx

Môj prvý poriadny 4x4 model. Nemá žiadne špeciálne nápravy. Obidve sú napevno. Auto poháňa M motor ktorý sprevodovaný do pomala. Jediná vec čo mi na ňom vadí je vysoké ťažisko ale to už prerábať nebudem. Design mám vlastný nesnažil som sa nič napodobniť ale najviac sa asi podobá na Wranglera.

Anatyt

Dá sa z Technicu stavať aj niečo iné, ako terenne autá? >:D Toto je 3. za posledné 3 dni.

Kiko97

Áno dá. K tomu wrangleru: Je pravda, že je vysoký. Ale celé je to úzke, na to aby si do toho umiestnil BB a aby to dobre vyzeralo je potreba väčší podvozok.  ;)

Arheonx

Váčší podvozok zatiaľ robiť nebudem. Keď prídu XL motory bude aj to.

Bery

Pěkné, zatím to nejlepší co si postavil, design neni nijak složitě postaven ale funguje dobře, nápravy si od někoho okoukal? Sám se chystám na něco podobného, velikostí.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Arheonx

Nápravy mám sám od seba. Dalo mi to fušku kým som ich vymyslel. Snažil som sa dať pohon na prednú nápravu tak aby bola čo najužšia.

Woyta

Citace od: Anatyt kdy 27.03.2011, 19:08:25
Dá sa z Technicu stavať aj niečo iné, ako terenne autá? >:D Toto je 3. za posledné 3 dni.
Stezujsi. Jednu bestii tu mam rozestavenou ale furt neni cas.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

tRilobit

Citace od: Arheonx kdy 27.03.2011, 20:06:44
Nápravy mám sám od seba. Dalo mi to fušku kým som ich vymyslel. Snažil som sa dať pohon na prednú nápravu tak aby bola čo najužšia.
Opravdu? http://www.youtube.com/user/lomtafix#p/u/4/H-tsqjhwjGE Ta přední náprava je dost podobná.někde tam měl i instrukce, jinak pěkná práce.
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"