(Vlastní) Buldozer

Založil paly, 21.03.2011, 21:04:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

paly

Ahoj,

predstavujem vam svoj buldozer. Je to prvy vlastny model postaveny po niekolkorocnej lego odmlke, takze som sa so studless poriadne natrapil. Snazil som sa, aby model bol co najmensi  a plne funkcny (po skusenosti s 8043 , ked vdaka velkosti (vahe) preskakuju pasy a pohyb je dost zvlastny).

Model Obsahuje  4 x M motor, 2 x receiver, 1 x BB, 2 x LA.
Vaha : 1,08 kg s BB (0,84 kg bez BB)
Dlzka,sirka, vyska : 35 cm, 19 cm, 16 cm

"Fake" motor je pohanani cez diferencial z pasov, ine riesenie ma nenapadlo  :(

Bozuzial netrafil som sa do sprevodovania, takze pohyb vpred/vzad frci ako blesk, predna "radlica"? je vsak sprevodovana dost do pomala.
Zadny rypak ide tak akurat.

Ostatne obrazky:
Buldozer

Arheonx

Mne sa celkom páči do budúcnosti sa chistám postaviť si niečo podobné. Ale design ti moc nevišiel až na prednú časť.

Anatyt

Citace od: Arheonx kdy 21.03.2011, 21:43:55
Mne sa celkom páči. Do budúcnosti sa chystám postaviť si niečo podobné. Ale design ti moc nevyšiel, až na prednú časť.

A čo sa Ti páči, keď píšeš, že dizajn nevyšiel?

Arheonx

Bery

Obdivuju že si do tak malinkého modelu narval ty všechny funkce, to si zaslouží pochvalu. Ale je to prostě strašně "špinavě" postavené a vetšinou i nereálné :-\
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

paly

Ahoj, dakujem za odpovede. Design som neriesil, to mas pravdu. Osobne si myslim, ze pri technic tvori funkcnost a realistickost modelu 80%, zvysok design, preto by som chcel vediet, co si myslel : "vetšinou i nereálné" , nech sa v buducnosti vyhnem omylom  ;)

Legas

Mě se líbí i design. Na první místo to není, ale na přísnou kritiku také ne.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Bery

Přední radlice a zadní "rypáky" jsou nereálně udělané, ale více ta zadní část.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

paly

oki, beriem na vedomie  :), ale zislo by sa mi vediet, co presne je tam nerealne. Na prednej radlici chapem tie krizne spojky, ktore spajaju vrch a spodok radlice,  tie sa na radliciach nevyskytuju....

germik

Náhodou je to docela pěkný... Když jsem jel z Boskovic, viděl jsem tam stát na stavbě skoro stejnej  ;). Mě to nějak extra nereálný nepřijde - aspoň ne víc než většina origo setů ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik