(Vlastní) HALO - Pelican

Založil Měch, 17.01.2011, 15:06:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měch

Ahoj, chci se pochlubit svým zatím asi největším výtvorem.
Jedná se o model výsadkové lodi Pelican, ze hry HALO. Model je umístěn na výsuvném rameni, které ho v pohodě vyzvedne o 10 cm (XL motor). Dále se na rameni umí otáčet okolo své osy v jakékoliv výšce. Dokáže se vertikálně a horizontálně naklánět a může libovolně otáčet rotory (jeden motor na každé straně - přední a zadní tryska se pohybují stejně).

Dohromady má teda 5 M motorů a 1 XL motor, 3 receivery a BB v kabině.
Délka stavby byla zhruba týden.

Na požádání můžu nafotit vnitřní mechanismy.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=458525

VIDEO

INSTRUKCE

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Robbed

Sice jsem HALO nehrál (musím to někdy napravit), ale tvůj model se mi líbí :D. Mám rád různé sci-fi stroje postavené z techniku. Možná by ale bylo lepší nahradit velké plates na ocasu za technic panely.
Video nebude ? :)

Měch

Bohužel jsem si tímto modelem totálně zdecimoval zásobu veškerých Dark grey dílků a jakž takž jsem zadělal díru v ocase. Musel jsem použít i tu starou šedou  :-\.
Video bych měl mít někdy v průběhu týdne.
Fotky

Robbed

Stará šedá mi vůbec nevadí, spíš jsem poznamenal, že ty plates 4x12 a 4x8 jsou tam docela výrazné (narozdíl od té velké tile 16x8, která je hladká, tudíž zapadne mnohem lépe), ale to je detail. Prostě nejsou dílky, to zná každý.. :)

Mtron

No paráda, HALO je dost dobrá hra a stavby a jednotky propaguje firma MEGABLOKS  ;D jinak model je povedený a hned jsem ho poznal. Dobrá konstrukce, Už jen mariňáky a hurá na mimíky  >:D Některé stavby hlavně v dalších dílech by stáli za vystavění z lega. Jednu jsem si překraslil a je to můj plán do budoucna, abych postavil. Uvidíme od plánu k realizaci je hodně dlouhá doba. Jen tak dál dolaď ji spodek  pro výsadek.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Věšák

Krása.... :)
Myslim, že HALO obsahuje dost námětů ke ztvárnění 8)

Mishuge

Suprovej modej hodně se mi to líbí :) , zkus udělat ještě Normady s Mass Efect 2 :)

Plutoone

Opravdu hezké. Opravte mě, jestli se mýlím, ale podobný model jsem zde ještě neviděl. Tím víc to potěší.

Měch

Tak video je hotové...i když ne tak hezké jak bych chtěl
http://www.youtube.com/watch?v=5Adc2125jEg
Fotky

Tomik

Pěkný výtvor a pěkné video. Překvapili mě možnosti natáčení a pohybu celého stroje a tak trochu mi to připomnělo jeden úžasnej set - 8485. Ode mě máš palec vzhůru.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Věšák

Tak po shlédnutí videa jsem naprosto ohromen...předtim jsem si ty funkce nedoved pořádně představit, dík za něj :)
Vypadá to náramně :)

Luky1987

Klobouk dolů, skvělé video a samozřejmě i model :o

grohl

Čekal jsem s hodnocením až na video a vyplatilo se. Hýbe se to opravdu dobře a i přes svou velikost poměrně plynule. Jak už bylo řečeno, jedinou výtku mám k čudlovatým plates. Raději bych zvolil pár dobře umístěných beamů, když už ti došly panely.
Zasloužený palec vzhůru.

barco

Velice pekny model a super prevedenie. Video nema chybu...
Thumbs up  :D

Moon

No co říct, zase mi málem vypadly oči :o a přimouvám se za Normady Z Mass Efect 2 ;)
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Leko

vždy sa mi páčili a fascinovali tieto vznášajúce bojové stroje ... parádne sú tie motory

Měch

Pelican byl vyslán na průzkumnou misi, ale okolo 14:12 SEČ dne 21.1.2011 velitelské stanoviště ztratilo signál z palubního lokátoru. Místo bylo na pevnině, takže byla vyslána jednotka bojových vozidel Warthog, aby Pelican našla, nebo alespoň přinesla černou skříňku.
Byl nalezen pouze vrak lodi, svědčící o sestřelení nepřítelem. Nikdo ze sedmi členné posádky nepřežil.

PROSTĚ MI TO SPADLO, NO... >:(
Fotky

Věšák

Trochu mi na tý fotce chyběj ty Warthogy ;) ;D
Taková škoda :o :-\ Půjde to ještě spravit? :'(

tRilobit

No tak to je síla, ale myslím že podle fotek to půjde spravit ne?
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

hadato

Ber to z té lepší stránky. Už máš alespoň rozebráno :-D Já bych ti vítal, nikdy se nemůžu dokopat k rozkládání staveb. :-D

Měch

Máte pravdu, už je rozebrané, protože jsem potřeboval klíčové dílky do Tow Truck Edition.

To Věšák: warthoga jsem měl postavenýho taky, ale z nedostatku zelených dílků je dost strakatý, ale zato zatáčí oběma nápravami  ;).
Nejlepší Warthog co jsem zatím kdy viděl byl ten můj z Trialu, ten taky zatáčel předníma i zadníma.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=433882
Fotky

Měch

Tranmtadadáá
Instrukce: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=464613

Dalo mi to dost práce, ale asi nemáte doma tak 3x 8297  ;)
Fotky

Luky1987

Opět píši klobouk dolů, tentokrát před tvým návodem, muselo to dát práci a sežrat hrozně času, snad si ho někdo podle toho postaví ;)

peter

Závidím vám ty hodiny, ba přímo dny volného času. Jooo, holt život studentský :'(
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Petře, leckdy to ani není tuna volného času, jako snaha zachovat stavební postup něčeho, co se opravdu povedlo. Já už takhle nakládám se všemi většími modely.

Měchu, k čemu 3x 8297?

Měch

Kvůli tm.šedým panelům. V 8297 jsou 2x velký a 3x malý. V Pelicanu jsou 5x velký a 8x malý.  +milijón liftarmů  :D
Fotky

grohl

BL to jistí a DBG liftarmů bylo veliké množství v modelech z roku 2010. Aspoň si myslím, že to vyjde levněji než kupovat 3x Offroadera.

Měch

Citace od: grohl kdy 13.03.2011, 16:44:26
BL to jistí a DBG liftarmů bylo veliké množství v modelech z roku 2010. Aspoň si myslím, že to vyjde levněji než kupovat 3x Offroadera.

Tak jsem to nemyslel...narážel jsem na množství tm.šedých dílků, které by stačily na 3 offroady. Sám mám jen jednoho a zbytek z jiných setů + pouze panely z bricklinku.
Fotky