Dotaz ohledně uživatele Peepa2 (aukro)

Založil Johny650, 06.02.2011, 16:05:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Chtěl bych se zeptat zdali má někdo zkušenosti s uživatelem na aukru: Peepa2
http://aukro.cz/show_user.php?uid=10432214

Zakoupil jsem si od něj drahou stavebnici. Při dotazu zdali jsou dílky zažloutlé napsal že ne.

Set prý byl 1x postaven. Což by odpovídalo ale šedé i bílé dílky jsou zažloutlé a všechny dílky jsou zasmrádlé kouřem (ale opravdu hodně)

Děkuji za odpovědi zdali máte sním zkušenosti a jak by jste tuto situaci vyřešili.

RalinCavira

Já jsem teď u něj taky nakoupil, ale ještě nemám LEGO doma, takže pak určitě poreferuju... Mohla to být náhoda, většinou má pozitivy...
Nejsem cvok, jsem AFOL :)

Drakyr

No já jsem  u něj nakupoval jeden set 6039 byl v poho kromě  jednoho kola,které bylo prasklé.Obratem jsem mu odepsal mail,že na fotu katapultu žádná vada nebyla znát a obratem asi do 3 dnů mi poslal nové kolo.

vasek

Já od něho koupil set 8880, sice bylo v aukci napsáno co vidíte dostanete, ale mnoho dílů chybělo, další byly popraskané, a bílé byly zažloutlé. Komunikace nic moc, ale nakonec jsem mu vrátil set a dostal zaplacené peníze. Já osobně se Peepovi vyhýbám.

RalinCavira

:o tak jste mě moc nepotěšili... teď abych se strachoval, co přijde ??? Ale v mym případě jsem stejně bral set na náhradní díly :)

Johny650

Napsal jsem mu jak to vyřešíme tak se uvidí no :(

Ondrej

Ani já tě nepotěším, set mi přišel bez avizovaného návodu a chybělo pár dílků. Na návodu jsme se domluvili že ještě dorazí. Set mi dorazil 20 dní od platby nakonec, prý se vrátil zpět do německa tudíž byl posílán znovu. Nechtěl jsem sem psát zatím dokud to nebudu mít dořešený, ale doufám že alespoň návod dorazí, zbytek si seženu sám. Jinak je možné, že se sem tam nezadaří byla mi nabízena sleva a i jednání bylo na úrovni takže cílem prodejce není prodávat šmejdy. Jinak musím říct, že set nebyl cítit kouřem a díly byly jako nehrané a čisté.

Matošo

Jo, mám podobnou zkušenost, má napsáno "co vidíte dostanete" což v překladu znamená - chybí toho až jéje...

Ale pozor ! neplést s uživatelem Pepa0072 - ten prodává sety prakticky v dokonalém stavu. Od něj jsem měl z Německa několik pirátských setů a všechny byly jako nové.

RalinCavira

Citace od: Matošo kdy 07.02.2011, 00:01:23Ale pozor ! neplést s uživatelem Pepa0072 - ten prodává sety prakticky v dokonalém stavu. Od něj jsem měl z Německa několik pirátských setů a všechny byly jako nové.
No, tak jsem si ho dal vyhledat a už byl odstaven... Jen jestli to není ta samá osoba pod novým nickem... i ty stížnosti na dobu dodání by seděly

Ondrej

Citace od: Matošo kdy 07.02.2011, 00:01:23
Ale pozor ! neplést s uživatelem Pepa0072 - ten prodává sety prakticky v dokonalém stavu. Od něj jsem měl z Německa několik pirátských setů a všechny byly jako nové.
Peepa2 prodává sety taky z německa, balík měl na sobě známku od Deutsche Post.

vasek

Citace od: Matošo kdy 07.02.2011, 00:01:23
Jo, mám podobnou zkušenost, má napsáno "co vidíte dostanete" což v překladu znamená - chybí toho až jéje...

Naopak, podle mě je to stejný prodejce, když končil Pepa0072 tak se objevil Peepa2 a nabízí prakticky totéž.

Matošo

Citace od: RalinCavira kdy 07.02.2011, 01:27:22
No, tak jsem si ho dal vyhledat a už byl odstaven... Jen jestli to není ta samá osoba pod novým nickem... i ty stížnosti na dobu dodání by seděly

Odstavenej můžeš být za různý blbosti - stačí pozdě zaplatit poplatky Aukru...

Citace od: vasek kdy 07.02.2011, 09:46:42
Naopak, podle mě je to stejný prodejce, když končil Pepa0072 tak se objevil Peepa2 a nabízí prakticky totéž.
To jsi na omylu, Peepa2 se nikde neobjevil, ten prodával na Aukru už 2 roky předtim, než Pepu0072 odstavili... Měl jsem zásilky od obou z nich, od 0072 jsem byl víc nežvelmi spokojen, s 2 mám stejnou zkušenost jako pisatelé pode mnou. Navíc Peepa 2 má jako město Blansko, Pepa0072 měl určitě Německo.

Ale jestli to je jedna a tatáž osoba, tak pak nechápu, proč za každý nick nabízel sety v odlišném stavu (jednou perfektní, jednou šunty) a pročby to dělal na dvou účtech... Nebo jsem měl prostě jenom kliku.

Tak jsem ještě kouknul do mailů a 0072 má adresu do Wuppertalu a 2 do Blanska, jeden má email u aoe.de a druhý na seznamu - pochybuji, že to je ta samá osoba.
Navíc podle jehjich komentářů 97,8% pozitivních a 96,7% je očividné, že nikoho nehctěli podvést - tudíž je nesmysl zakládat dvě identity a takto to propracovat, aby na ně náááhodou někdo nepřišel...

Ta samá osoba to téměř na 100% není.

A jestli to oba prodávají z Německa, tak jsou snad stížnosti na dobu dodání zřejmé ne ? Ostatně lidi jsou idioti a když nemaj druhej den od placení věci doma, tak začínaj panikařit - i pro to, že Pepa0072 prodával dost často moc pěkný sety i s krabicema a ty pak vylezly na hodně peněz a každej se jinak stará když někam pošle dvě stovky, nebo pět tisíc...

PS: skoro podobnejch nicků tam je hafo, jenom k tomu mýmu jsem našel další 4... (mataoso, mattoso, matoss...)

vasek

To Matošo - no vidíš a mě přišel balíček z Blatné a měl být z Německa (Pepa0072), a včíl mudruj :).
Hele nevím přesně jak to je, ale od obou pánů (jsem přesvědčen že je to jen jeden)nekoupím již nic, jednou mi to stačilo. Navíc po zkušenostech s koupí použitých setů na Aukru si hóóódně rozmýšlím tam kupovat použité sety. Když už tak raději tady na Kostkách.

Matošo

Fakt? Tak to si nepamatuju, kupoval jsem u nich někdy koncem roku 2009 a už si vážně nevzpomenu, co bylo na balících...  :)

Asi jsem měl fakt jenom kliku... nebo se za tu doby kvalita zhoršila - to je taky možný, zjistil, že si docela vydělá a pěkný věci došly, tak začíná prodávat i šrot a těží z "dobrého jména". I když pořád je mi divný, proč by jeden člověk měl dva účty a prodával přes ně to samý... asi pošuk... ;D

Jinak použité sety na Aukru je kapitola sama o sobě... Já už tam kupuju pouzé nové sety do BL...

vasek

to Matošo - Já opravdu nevím jak to ve skutečnosti je, jen ze své zkušenosti doporučuji velkou opatrnost, pokud jsi dostal co jsi měl tak Ti gratuluji, já to štěstí neměl  :-[. A mít několik účtů je na Aukru možné, takže bych to nezavrhoval.

Allconel

Citace od: Matošo kdy 07.02.2011, 10:43:26

Jinak použité sety na Aukru je kapitola sama o sobě... Já už tam kupuju pouzé nové sety do BL...

Možno môj príspevok nijako nesúvisí s Pepom ani jemu podobným predajcom na Aukre, ale použité sety by som nezavrhoval na 100%. Pred cca týždňom mi totiž došiel balík od jednej českej asi pani so setom z roku 1999, uvádzala, že je jeden krát postavený a chýba tam pár dielikov ale vo vynikajúcom stave. Na moje prekvapenie stav bol skutočne skvelý, set som vydražil za babku.. Chcel som len toľko povedať, že na Aukre sa dá spraviť i dobrý obchod s použitými setmi či dielikmi.