Nasi laskavi zapadni sousedi

Založil werrac, 15.12.2005, 10:53:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

werrac

Tak se mi poprve stalo, ze mi na mou extremne slusnou,
nemecky psanou zadost o zvazeni moznosti zaslani i do
CR a nejen do nemecka prislo strucne a nezdvorile :

NEIN!

Takze, kdo ma moznost operovat s Ebay uctem v DE a byl
by ochotny, zkusit tam pro me neco vydrazit ?
/Za malou odmenu/

chadzi

ja tam mam znamy ale nemuzu s tim accountem operovat sam. btw na takovyho smejda bych se zrovna vybod, i kdyby to bylo neco extravzacnyho tak s takovym pristupem at to klidne proda nakymu Helmutovi

cembry

Presne tak, nic bych si od nej nevzal. Neco podobnyho se mi uz taky parkrat stalo.

hobby

Překvapuje mně to, vydražil jsem již asi 25 položek a ještě se mi to nestalo. Dotaz: ty jsi dražil položku "nur nach Deutschland"? Já jsem to jednou přehlédl a vydražil, poté omluvil a obchod proběhl ochotně, bez problému.
Jak již bylo řečeno, vykašli se na vola. Toho krokodýla dřív nebo později seženeš.

Cavelon

On už má krokáča. :D
---
Tiež by som sa na takého neslušné slovo vykašľal.

hobby

Tak jo. Já myslel, že se jedná právě o tohoto krokodýla, protože před chvílí jsem četl, jak mu má přijít :)

Colonel32

Citace od: hobby kdy 15.12.2005, 11:18:36
Překvapuje mně to, vydražil jsem již asi 25 položek a ještě se mi to nestalo. Dotaz: ty jsi dražil položku "nur nach Deutschland"? Já jsem to jednou přehlédl a vydražil, poté omluvil a obchod proběhl ochotně, bez problému.
Jak již bylo řečeno, vykašli se na vola. Toho krokodýla dřív nebo později seženeš.

vyhrat jednu malou vec a vyhrat 30 kilo ktere jsou nur nach deutschland je taky trochu rozdil... btw, ja mel zase jednou problem, ze jsem vyhral vec, ktera se musela platit prevodem, a chvili mi trvalo, nez jsem ho presvedcil na hotovost...

werrac

Tak abych to lepe objasnil:
Za 1 - Krokodyl uz je koupenej, s nim to nesouvisi ......
Za 2 - Ackoliv kupuju na Ebay uzcca od unora a mam za sebou relativne hodne obchodu a na svem ucte pres 20 bodu, je to poprve, kdy mi to nekdo odmitl a navic drze.
Za 3 - Neni to vyacne ale cena byla extremne zajimava a ted uz pomalu prestava byt ......
Za 4 - Mate pravdu, je nejlepsi se na takove vykaslat, kdyz nechapou, ze zahranicni prodej znamena az 30 procent ceny navic .......