(vlastní) Petronelův vánoční vláček

Založil Petronel, 03.01.2011, 23:21:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Omlouvám se za zpoždění s tímto tématem, už máme chvíli po vánocích, ale dřív jsem to bohužel nestíhal  ;)

Stejně jako na hodně z vás, tak i na mě vánoční svátky hodně působí. A tak jsem si je chtěl zas ještě něčím zpříjemnit a neznám nic lepšího, než postavit něco pěkného vánočního z Lega  ;)

Vláček má lokomotivu, na které můžete vidět velkou vánoční čepičku a za ní je zapřáhnuto pět různých vagónků. Každý vagónek má něco, první má stejně jako zadní část lokomotivy hodně místa pro cestující, druhý vagónek převáží velkou hvězdu na vánoční strom uprostřed městečka, další veze dárky všeho druhu, čtvrtý převáží stromečky pro každého, no a poslední je vyhlídkový pro všechny vánočně naladěné cestující a rodinky s dětmi.

Tak snad se vám vláček líbí  :)
Více fotek a ve větším rozlišení v této galerii

mirek

Veselé Vánoce...Veselý vláček. Snad jen tu hvězdu bych upevnil na ten vagonek na stojato (na stojáka).

Kiko97

Krásne  :o obdivujem ako si urobil tú čiapku a tá hviezda má zaujímavú konštrukciu. Super.  ;)  :o

kryst.off

pěkné, vánoční, roztomilé :-) jen dávej pozor ať s tou hvězdou někam nevrazíš :-)
kryst.off

Petronel

Jsem rád, že se vláček líbí...

A k té hvězdě: je dosti křehká a na "stojáka" si myslím, že by nevypadala tak dobře a navíc bych ji musel zakrýt i ze spodní strany  ;D

Nebojte, úzkým tunelem vláček nepojede  ;) Neberte to furt všechno tak realisticky, já vím že ve skutečnosti by to bylo asi řešeno jinak, ale rád stavim s fantazií a ne s předsudky "jak by to bylo doopravdy?" a "mohlo by to vůbec takto fungovat?"  ;)

A ono se to zdá, ale zas tolik ta hvězda ve skutečnosti nevyčnívá ;o)