Buggy motor 5292 poháňaný PF

Založil Anatyt, 16.01.2011, 12:37:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Nechcel som na toto zakladať novú tému, lebo mi to príde zbytočné kvôli jednej otázke, ale keď som nabehol do "otázky a odpovede", tak ma hneď posledný Jindroushov príspevok vydesil, tak som radšej založil novú tému. ;D Prípadne to presuňte tam. Úvod bol dlhší ako samotná otázka. ;D

Dá sa Buggy motor 5292 poháňať súčastnými PF prvkami?

Dík.

Plutoone

Snad se nepletu, ale ano dá. Existuje přechodový kabel, který má jeden konec pasující na buggy motor a druhý na PF prvky.

Anatyt

Čiže viem ho kontinuálne rozbiehať, ovládať cez PF infra a napájať z PF battery boxu, alebo akku?

Jamesek

Než narazíš na proudovou ochranu (či jak se jmenuje ta pojistka v receiveru) tak ano ...

Moon

Mě se tepelná pojistka (proudová ochrana) v recieveru ozve jen pokud dám do bboxu dobré nabíjecí baterie, pokud tam mám klasické suché články tak můžu jezdit zběsile jak chci a je to v pohodě.  ;) PS: platí jen pro jeden buggy motor pokud tam jsou dva tak to cukne a hotovo  >:(
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Anatyt

Čo znamená "ozve sa tepelná ochrana"? Ako sa to prejaví? Ide mi o to, či môžem tým buggy motorom poháňať väčší Technic model na diaľku, cez PF infra.

Bery

Při IR ovládání buggy motoru se velice strácí síla a otáčky motoru, takže když bude mít model větší váhu a dáš mu zabrat, tak se zapne tepelná pojistka(motor se zastaví). U kabelového ovládání by se model zastavil při mnohem větší zátěži, takže bych to nedoporučoval. Jinak jestli nemáš origo lego kabely a nechceš kupovat staré BB atd. tak si pořiď http://www.morelega.cz/product_info.php?cPath=24_309&products_id=2607&osCsid=vch7pmf40k57urfpfedk05fsm4 toto přestřihni a napájej mezi konektory nelegový kabel, následně získáš sílu i rychlost jako bys to měl origo lego. ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Anatyt

Aha. No dobre, tak to upresním - povedzme, ze chcem poháňat 4-nápravový truck ala 8258. A chcem hnať všetky 4 nápravy. Mám ich dať všetky na jeden Buggy motor, alebo použiť 2x XL-motor (jeden na predné 2 nápravy a druhý na zadné 2 nápravy) ?
Dik.

Bery

Anatyt

A napájať 2x battery boxami, alebo utiahne 1 battery box oba XL motory?

Bery

Jeden utáhne bez problému oba.