StarWars..nebudou?

Založil Llevelyn, 03.12.2005, 22:43:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Llevelyn

Tak jsem dnes na http://www.svetlega.cz/
uviděla toto oznámení -  Informace
Celá řada Star Wars je k 31.12.2005 výrobně ukončena a již nebude skladem. 

To jako že nebudou už reedice starších stavebnic? Pouze nové?
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

J_BOB

skor by so mto tipol na daku chybu...pac v roku 2006 v januari uz aj u nas (snad) budu tie nove sety takze neviem...
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Llevelyn

Citacebudu tie nove sety

Jistě, drahý Watsone. ;D..povídám, ty už vydané sety prý nebudou..z tohoto roku a minulých let. >:( >:(  Mám to chápat tak, že se již nebudou vyrábět? Jdu skoupit vše co kde mají... ;D

Lomax

Citace od: Llevelyn kdy 03.12.2005, 22:43:29
To jako že nebudou už reedice starších stavebnic?

Ne že nebudou reedice, ale nebude už ani to, co je v katalogu 2005 (nebo dokonce 2004), aspoň tam mluví fámy, které už se tady intenzívně probíraly, stačí pohledat.
Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.

Jindroush

Je tedy pravda, že jsem SW intenzivně nehledal, ale najít je v mojem okolí, to je pro detektiva... Věci starší než 2005 - viděl jsem akorát T-16 v Globusu za plnej knedlik, letošní věci tak 2-3 menší stavebničky. Mám prolezenou Opavu a částečně Ostravu.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

J_BOB

inak nejak sa mi nezda ze v roku 2002 som bez problemu zohnal x-wing a stary snowspeeder a oba boli z roku 1999 a teraz zohnat set z roku 2003 v obchode uz je celkom umenie. neratajme T-16 a mini Starwars...tie su este celkom casto k videniu.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

Police collector

Jojo já taky doufám že ještě snowspeeder seženu, nechal jsem si ho utect blbec. Pokud někdo chce x-winga tak možná jednoho z posledních ( v nové krabici - tj. černé s nápisem classic trilogy )mají anebo ještě před dvěma dny měli v Bílé Labuti. Pokud máte rádi SW, doporučuji stavebnice je to super. 
Terminated.

rdk

Citace od: J_BOB kdy 04.12.2005, 12:17:30
inak nejak sa mi nezda ze v roku 2002 som bez problemu zohnal x-wing a stary snowspeeder a oba boli z roku 1999 a teraz zohnat set z roku 2003 v obchode uz je celkom umenie. neratajme T-16 a mini Starwars...tie su este celkom casto k videniu.

Já osobně v tom nevidím nic divnýho, že starší sety nejdou sehnat. "Discontinued" zboží se prostě zlevní a vyprodá. Žádná věda.... Obchodník není zvědavej na to, aby mu na skladě leželo zboží roky. 8)

Jindroush

Pokud to není Pompo (a jejich věčné zásoby UCSek)  ;D ;D ;D

J_BOB

lenze tu ide o to ze v roku 2002 som bez problemov v obchode zohnal sety z roku 1999 a treaz 3 roky stare sety uz taklahko neuvidite...

rdk

Citace od: J_BOB kdy 04.12.2005, 16:56:57
lenze tu ide o to ze v roku 2002 som bez problemov v obchode zohnal sety z roku 1999 a treaz 3 roky stare sety uz taklahko neuvidite...

Protože je lego přestalo vyrábět a obchodníci to z pochopitelných důvodů vyprodali. Jaxi nechápu, o co přesně ti jde.

Pompo je zvláštní případ. Oni si zjevně myslí, že je lepší držet i staré sety pořád za cenu blízkou původní a nevyprodávat. ;D

J_BOB

ide mi o to ze vtedy sa 3 roky stary set este stale normalne predaval a dnes uz tak lahko 3 roky stary set v obchodoch nezozenes

Jindroush

No snad obchodníci konečně dostali trochu rozum, ni?

Mičánek

Můj názor je ten, že je mezi lidmi více peněz a tak koupí i drahou stavebnici Lega. Dříve se více šetřilo, dnes jsou tak malé úroky že se to nevyplácí. Na větší investici si můžeš bez problémů půjčit a tak si můžeš za ušetřené peníze, které by si dal třeba na auto, koupit i Lego. Proto jsou starší věci vyprodané (a už nejsou na skladě protože se nevyrábí) a na pultech jsou jen novinky.

Llevelyn

Tak toto jsem dnes četla... >:( :-[ ???
Výroba a distribuce SW stavebnic končí v roce 2005(Delete items copyright LEGO Company).

KLF

Citace od: Llevelyn kdy 15.12.2005, 21:19:04
Výroba a distribuce SW stavebnic končí v roce 2005(Delete items copyright LEGO Company).

Nechapem. Co konci ?

Terminated.

chadzi

myslim ze ma na mysli modelovou radu SW 2005, protoze pro 2006 je dost Sw novinek. tu hlasku jsem taky nekde cetl na nakym e-shopu...