Animace na YouTube

Založil helpos, 28.10.2010, 10:14:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

helpos

Zdravím, můj starší syn (5 let) je blázen do lega.Náhodou jsem se na internetu objevila animované příběhy Lego. jistě znáte , např: http://www.youtube.com/watch?v=6RK1xHiglfs&NR=1 a spostu dalších.
Syn mně teď několikrát denně bombarudje prosbami jestli si to může pouštět.Z obav o bezpečnost PC mně napadlo uložit to do PC a poté vypálit na DVD,aby si to mohl pouštět v telce.Umí si sám pustit počítač,otevře si Firefox a najede si na YouTube,obsluhovat DVD zvládne taky.Jenže, bohužel nevím jak tyto "videa" uložit do PC.
Nejvíce ho baví Power Miner, Atlantis,Indiana Jones a Star Wars.Kouká na ty videa a pak si podle nich staví a hraje podobné příběhy. (Samozřejmně ty kde se střílí a zabíjí má zakázané - popravdě je jich tam spousta takových) Můžete mi prosím poradit přesný postup "pro blbce" jak na to?
moc děkuji
H.

Robbed


helpos

Děkuji, už to zkouším.Akorát nevím,když se to ukládá ve formátu jako mp4, jestli se to ve stejném formátu vypálí na dvd? nevím totiž jestli náš přehrávač tento formát podporuje?
k vypalování používám velice primitivní program Ashampoo Burning Studio.
Je možné to nějak (asi s pomocí příslušného programu) převést do takového formátu,aby to šlo přehrát na DVD ? - těch starších
děkuji
H.

linhi

Já na převádění různých filmů používám -  Convert X to DVD - funguje parádně....

helpos

Takže jak jsem předpokládala,tak naše DVD to nevezme.
Zkusím pohledat to co píše Linhi.díky.

Anatyt