(Vlastní) Bugina

Založil vojtiasek, 25.10.2010, 18:52:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

vojtiasek

Ahoj kostkaři,

chtěl bych Vám prezentovat svůj nejnovější výtvor-buginu. Bugina je na dálkové ovládání přes IR a poháněna 1 XL motorem přes převody 20>12,8>24. Přední kola jsou zatáčeny 1 M motorem přes hřeben, skrz převod 8>24. Přední kola jsou nezávisle odpružená. Poháněná jsou zadní kola a odpružená, tím že se naklání dopředu a dozadu celá náprava. Na kola je motor veden přes kardan.

To je asi vše k popisu, a doufám, že budete s výtvorem spokojeni. Díky za každou kritiku!


hero219

#1
Podla mňa to máš moc natvrdo odpružéné,na zadnej náprave je os moc dlhá ,asi sa ti to prehýba a zrejme to máš len na doma,von s tým nechodiš lebo tam nemáš uzamikanie dif a neni to ani 4x4.Ale dobré ;)

Plutoone

Vím, že je to není jednoduché a že je ti teprve 14. Ale rozeber to a začni znovu a znovu a znovu. čím víc toho postavíš, tím lepší budeš. Toto není na začátek špatné, ale není to ani dobré. Zadní náprava je strašná. Odpružení moc tvrdé. Že to není 4x4 na domácí ježdění nevadí. Ale je ještě hodně potřeba zapracovat na designu. Hlavně přední části. 

Moon

#3
Dobré? je to podle mě hodně pěkný, vypadá to hodně kompaktně a na domácí blbnutí to bohatě stačí, každý nechce třeba hned jezdit LTR, nebo LTTT (jako já: pak jsem se byl na LTTT kouknout, sklaplo mi a šel jsem domu rychle stavět abych se alespoň vzdáleně přiblížil borcům jako Peter, Shmade, atd..).

PS.: až na tu zadní nápravu, zpevni ji

Edit: rám ve kterém je diff je dobrý, ale potom tam máš z něj osku a rovnou na kolo, chtělo by to před kolem ještě tu osku nějak uchytit.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

vojtiasek

Citace od: Moon kdy 27.10.2010, 19:28:42
Dobré? je to podle mě hodně pěkný, vypadá to hodně kompaktně a na domácí blbnutí to bohatě stačí, každý nechce třeba hned jezdit LTR, nebo LTTT (jako já: pak jsem se byl na LTTT kouknout, zaklaplo mi a šel jsem domu rychle stavět abych se alespoň vzdáleně přiblížil borcům jako Peter, Shmade, atd..).

PS.: až na tu zadní nápravu, zpevni ji

Ona ta zadní náprava je ve skutečnosti docela pevná, akorát mě napadlo, že bych tam přidělal akorát další "klec" http://www.peeron.com/inv/parts/64179 . Nevšiml jsem si žádného výrazného prohýbání a na domácí ježdění to jak říkáš, úplně stačí.