(vlastní) SU 47 berkut

Založil stepan, 11.08.2010, 15:06:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stepan

Co napsat, ruský bojový letoun ohromující svou velikostí a velmi dobrou manévrovatelností
Délka stroje je 22,6 metrů, délka modelu 42cm, což přibližně odpovídá minifig měřítku.

FilipS

Mě to příjde velice hrubé, dělá to na mě dojem první fáze stavby a ne konečného výrobku. Chtělo by to pokrýt trup a křídla tiles a curved slopes. Jedině tak by si vystihl ladné křivky letounu.

stepan

To by určitě vypadalo líp, ale tolik dílů nemám a nehodlám do toho investovat tolik peněz.  ;)

mizdas

Citace od: Diidy kdy 11.08.2010, 15:38:04
Mě to příjde velice hrubé, dělá to na mě dojem první fáze stavby a ne konečného výrobku. Chtělo by to pokrýt trup a křídla tiles a curved slopes. Jedině tak by si vystihl ladné křivky letounu.
Bylo by to určitě lepší ale mě se to velice líbí i takhle  ;). A dal bych to spíš do ostatní a né do town.

stepan

Díky. Já sem zvolil town, protože je to v minifig měřítku a lego taky řadí letadla do town.

mizdas

Citace od: stepan kdy 11.08.2010, 17:43:02
Díky. Já sem zvolil town, protože je to v minifig měřítku a lego taky řadí letadla do town.
Ovšem né vojenské  ;D.

Berndthardt

Hodně dobrý, neviděls náhodou to SR-71 na ebayi?  >:D mazec..
jinak ano, je to trošku hranaté, více by ty hrany pasovaly spíše na MiG 25/31, ale to je jen detail, toto je jedno z mála dobrých L-letadel. Gratuluju a tiše závidím..

Radek Hejret

Mně se Tvá stavba hodně líbí. Určitě vypadá v reálu ještě lépe než na fotografiích. Stylem stavby bych ji zařadil do 80. let, může tedy vypadat poněkud hrubě nebo neotesaně, ale takové LEGO bylo! A to do celkem nedávné historie. Teprve díky přílivu hladkých plochých a zakřivených dílků můžeme stavět i v minifig měřítku celkem reálně vypadající modely. Ale určitě máš být na co hrdý, je to povedená práce. Pro kritiky odkaz např. na exkluzivní set VW Beatle 10187  ;D