(Vlastní) Prístav

Založil Frco, 21.08.2010, 00:50:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Tu je moj posledny vytvor, ktory som aj prihlasil do sutaze v jednom obchodnom dome v BA a priniesol mi vyhru  :D Takto vyzera dokonceny. Ospravedlnte trochu prachu, ktory sa tam dostal najma vdaka pobytu mimo mojho domu :) Takisto ta vodna hladina by mohla byt dynamickejsia, ale nemam bohuzial ziadne modre plates, s ktorymi by som to docielil :/

Viac fotiek> http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=442502

Colonel32

Trochu mi bije do oci ta hranata voda okolo sloupu, ale jinak dobre. Myslim, ze cenu sis odnesl opravnene.

artus12

Hezké, ta vody je sice taková "dokonalá" bez vln atd. , ale určitě stojí za zmíňku ten oheň v majáku. Výborné a taky se mi líbí život v přístavu :) Moc hezké dílo x)

Steve23

ty domečky jsou mega!Asi je použijiu 8)

Frco

diky,
C32> nj to som preto pisal, ze s nejakymi plates by sa s tym dalo pohrat, takto je to az prilis strohe.

Colonel32

Citace od: Frco kdy 21.08.2010, 15:42:50
diky,
C32> nj to som preto pisal, ze s nejakymi plates by sa s tym dalo pohrat, takto je to az prilis strohe.

Spis jde o to, jestli by nebylo lepsi udelat celou plochu kompletne beznou modrou.

Frco

Hmm to by bola tiez varianta, ale takto je to IMHO realnejsie.

Gibur

Obdivuji zpracování mola a hlavně majáku! :o
Ten je super práce.
Opravdu to tam žije. >:D
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Frco

Prichyteny pri kradezi  >:D okolo mali byt rozsypane mince, ale to som evidentne zabudol  :)

Siegnord

Skvělé dílo. Moc pěkně jsi vyřešil okna domků v prvním patře. Jsou to takové díry ve zdi a přitom se tváří jako skutečná okna.  ;)