pomoc s vystavou v NZ

Založil supermachina, 19.07.2010, 13:32:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Ahojte,
chcel by som urobit vystavu lega v novych zamkoch len by som potreboval pomoc niekoho s kym by sa dalo ist do toho. Takze ak ma niekto zaujem a je z blizka, nech sa ozve.
p

S.t.a.l.k.e.r.

Čo znamená z blízka a aká je tvoja predstava? Chceš urobiť výstavu v takom rozsahu ako bola tá Štiavnická? Chcelo by to priblížiť tvoju predstavu.

supermachina

celý nápad začal od kamaráta čo je správca kultúrneho domu v NZ. On povedaj, že nie je problém prenajať priestory a pred voľbami sa chce aj primátor zviditeľniť takže aj mesto by dalo príspevok. Ja mám doma haldu technic modelov takže tie by som vedel vystavit.

Colonel32

Vystavování originálních setu mělu u návštěvníků vždy velmi malý ohlas - proto už jsme od něj úplně ustoupili.

5o

Myšlienka to síce nie je zlá, aj priestory by teda mohli byť, ale pokiaľ sem niekto neprinesie naozaj niečo zaujímavé, tak to asi nebude mať veľký ohlas.
A aké sú termíny? Teda aspoň približne kedy by to mohlo začať a ako dlho by to mohlo trvať. Ja by som navrhoval dĺžku výstavy aspoň mesiac, aby sa mohli zúčastniť viacerí návštevníci.
Teraz ešte beží výstava v Auparku, tak by som nechal chvíľu čas na rozptýlenie myšlienok a potom by v NZ hádam aj nejaké modely pribudli.
Aj keď si osobne myslím, že sa ako staviteľ nezúčastním, je to v každom prípade výzva do budúcnosti, lebo tiež sa pohrávam s myšlienkou niečo také spraviť v BA.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Colonel32 kdy 24.07.2010, 15:57:33
Vystavování originálních setu mělu u návštěvníků vždy velmi malý ohlas - proto už jsme od něj úplně ustoupili.
Už bola taka vystava kde boli iba povodne sety?

Colonel32

Citace od: Stalker kdy 25.07.2010, 13:17:14
Už bola taka vystava kde boli iba povodne sety?

Byl jsi ve Svitavách?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Colonel32 kdy 25.07.2010, 22:30:41
Byl jsi ve Svitavách?

Nie, v tom čase som ešte netušil o existencii tohoto fóra. Okrem výstavy v Auparku, Banskej Štiavnici a dvoch oficiálnych výstav v Bratislave som nevidel žiadnu inú.

STARHAWK

No ja mam momentalne lega tak na 3 scenerie:
Kostol ktory je na vystavee v Auparku - ten planujem este dorobit a prerobit
Dalo by sa spravit mala paseracka zakladna ako som mal v Banskej Stiavnici
a mozno aj nekalky piratsky s 3 lodami
a mozno este nieco spojenim nejakych setov :)

myslienka malych vystav nie je zla ale musi to byt dobre zorganizovane
a pre mna podstatna vec je aj zabezpecenie toho lega, v akych vytrinach bude a pod