(Vlastní) Dozracer - #7685 Buldozer alt. model

Založil Robbed, 26.03.2010, 14:04:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Nedávno jsem si na flickr všiml soutěže LEGO Theme Bending (přestavba lego setu na něco jiného, s tím že půjde poznat o jaký set se původně jednalo). Jediný set, který má takové výrazné znaky a který jediný jsem zvládl zkompletovat je 7685 Dozer. No tak jsem zkusil postavit Star Wars kluzák. Nečekal jsem moc velké ohlasy, proto mě dnes ráno zmínka na Brothers Brick překvapila a zároveň potěšila. :D

(pouze jedna fotka)

gearcs

Tak ty jsi nám zGROHLovatěl... ;D Samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu, je to bezva!

mizdas

Věšák

Citace od: mizdas kdy 26.03.2010, 19:29:40
Hm  ;D ;D.Pracant se klonům bude hodit  ;D.
Kloni???V podraceru??? ;D ;D ;)

Robbed: myslim, že na brothers brick maj pravdu...jen by mě zajímalo, jak by kluzák dopad po střetu se Sebulbou :)

Martys08

Je to dost dobrý.Ty pásy si využil dokonale.Jenom bych tam dal jiný elektro držák.

Robbed

Díky za komentáře.

gearcs: ;D soutěž pro grohla jak vyšitá.

martin15: nj, jiné kostky nebyly po ruce.

grohl

Výborná práce. Cihly na sestřelování nepřátel budou určite ukryty v kabině, že?

grohl

Robbed

Citace od: grohl kdy 05.04.2010, 21:41:55
Gratuluji k vítězství.

Děkuji, abych pravdu řekl, ani jsem nedoufal v umístění, natož první místo :o. Cena je to ale krásná :).

gearcs

Citace od: Robbed kdy 05.04.2010, 21:56:42
Děkuji, abych pravdu řekl, ani jsem nedoufal v umístění, natož první místo :o. Cena je to ale krásná :).
Tak to já právě naopak. Jak jsem viděl tvůj MOC, tak mi bylo jasný, že to má na výhru - no vymyslel by někdo takovýhle kluzák z buldozeru? ;D  Gratuluju!

alladjex

Citace od: martin15 kdy 27.03.2010, 12:20:20
Je to dost dobrý.Ty pásy si využil dokonale.Jenom bych tam dal jiný elektro držák.

Naprostý souhlas. Ty motory se mi strašně líbí. Skvělej nápad.