(Vlastní) Loď do města

Založil JimB, 29.05.2010, 18:01:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JimB

Už delší dobu jsem chtěl postavit loď vhodnou pro Togaranův Space race, dlouho jsem však nemohl přijít na nějaký nápad. Inspiraci k tomuto modelu mi nevědomky poskytl Robbed, když na vernisáži v Roztokách po obdržení setu 8396 za účast v soutěžích prohlásil: ,,Jé, ona je tam navy blue!" (pokud jsem jeho slova zkomolil, tak se omlouvám) Časem jsem si uvědomil, že doma nějakou vždy opomíjenou navy blue taky mám. Vytáhl jsem tmavě modré motory, podíval se na krabici Wookiee Catamaranu na skříni a tvar lodi byl hotov.

Nakonec místo lodi pro vesmírné závodění vznikl rychlý dopravní prostředek do města, ale to mu snad na kvalitě neubírá. Postavil jsem dvě verze lišící se od sebe kokpitem. Pořádně jsem si zaSNOTil a ve výsledku není na modelech jediný viditelný stud. První verze je složena z 201 dílů, druhá obsahuje 195 součástek. Obě plavidla jsou vybavena dvěma blasterovými děly, jedno ve špičce každého křídla. První by teoreticky mělo být mnohem obratnější, to druhé zase rychlejší (ačkoliv motory mají obě plavidla stejné).
Posuďte sami, která varianta je lepší. :)

Fotky zde

Moje BS galerie k prohlédnutí zde

Hardegon

Obě jsou dobré, ale první se mi líbí víc. Taková "nákupní taška" příštího století.  >:D

Mtron

juj pěkný tašky, opravdu dobrá práce, pls na tu první loď co si stavěl mohl by si dát trysky co máš na křídlech za kokpit? Já jen jak by to vypadalo :-) jinak super
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Icewalker

Pěkné, pěkné. Zajímavý by byl tento kokpit lodi jako samostatný dopravní prostředek. Takový "mini-pšouk" mi přijde roztomilý ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

JimB

Citace od: Mtron kdy 29.05.2010, 19:24:47
...pls na tu první loď co si stavěl mohl by si dát trysky co máš na křídlech za kokpit? Já jen jak by to vypadalo :-) jinak super

Rozebral jsem lodě ještě před zveřejněním kvůli spočítání dílů. Dát to znova dohromady není velký problém, horší je, že mi nedošlo, co přesně chceš za ten kokpit přesunout. Mohl bys mi to přiblížit, aspoň který díl?

Ad nákupní taška: Vzhledem k tomu, že plavidla byla původně koncipována jako závodní stroje, tak nemají žádný nákladový prostor. :(

Togaran

Pěkné :) krásná minimalizace, přesně co se do ucpaných vzdušných koridorů hodí :)
líbí se mi dalekohledy a kyslíkové bomby na křídlech.
A z těch dvou verzí mi víc sedne ta druhá kabina.
Zaujal mě TrDarkBlue panel v kokpitu druhé verze, musím si ho taky někde sehnat :) není custom?

Hezká práce, zkoušel jsem párkrát nějaký malý stroj, ale vždycky se mi to rozlezlo ;D musím vybrat správné sklo.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

peter

Citace od: Togaran kdy 30.05.2010, 16:27:42Zaujal mě TrDarkBlue panel v kokpitu druhé verze, musím si ho taky někde sehnat :) není custom?

Custome není, jedná se o tento díl 4865px2:

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Moc hezká plavidla. Těším se na další kousky z tvé dílny.

JimB

Děkuji všem za kladné ohlasy.

Citace od: Togaran kdy 30.05.2010, 16:27:42
...Zaujal mě TrDarkBlue panel v kokpitu druhé verze, musím si ho taky někde sehnat není custom?...

Klidně se s tebou podělím, mám 4 a tohle je poprvé, co jsem použil aspoň jeden. Nejspíš se potkáme na bourání v Roztokách, tak ti ho tam můžu vzít. Více přes SZ.