(Vlastní) Minifigy - ramenní kryty W40k

Založil Marty713, 23.12.2009, 15:22:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marty713

Nedávno jsem si znovu objevil svět Warhammera 40 000. Dokonce jsem si jako modelář koupil několik figurek k nabarvení. Zarazilo mě ale, že tento napůl sci-fi, napůl fantasy svět skoro vůbec neproniknul do světa AFOLů. MOCů na tohle téma je jen několik, tedy aspoň mně se jich nepodařilo mnoho najít. Přitom by vše šlo docela dobře z LEGA postavit. :)

Rozhodl jsem se, že se pokusím postavit několik figů. Hlavním atributem některých postav z W40k jsou masivní ramenní kryty (viz obrázek (1), (2)). Zpracoval jsem tedy na počítači původní lego díl (viz obrázek (3)) a udělal několik variant pro různé kapituly vesmírných mariňáků, jednu kapitolu mariňáků chaosu a bojovníky Tau (viz obrázek (4) - pokud by ho chtěl někdo zaslat v tiskové kvalitě, napište mi SZ).
Neříkám, že jsem úplně nespokojený, ale neměl jsem torsa a helmy v těch pravých barvách, takže výsledek by mohl být rozhodně lepší (obrázek (5), (6) a (7)). Ty batohy jsem obšleh z brickshelfu a trochu upravil. :P
Tisknul jsem na matný fotografický papír s gramáží 178.

Tady je pár MOCů, které jsem našel:

Girion

Mohl bys sem dát i prázdné ramenní kryty ?
"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

Marty713

Tak jeden ten růžový v podstatě prázdný je. Pokud tím tedy myslíš kryty bez symbolu. ???
Jak jsem řekl, v případě zájmu mohu zaslat materiály k vytisknutí různé kvality, i prázdné vhodné k vlastní úpravě. Dohoda přes SZ. :)

Jinak jsem trochu čekal, že se ozvou i castlaři. Myslím, že by to mělo své uplatnění. ;)

linhi

To je jasné že mě to zajímá,co nějaký plášť?

Andrew26

Ty první dva MOCy se mi líbí úplně nejvíc. Dokonalé mini Dreadnoughty.