Otázka ohledně Brickshelfu

Založil germik, 14.04.2010, 20:40:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

germik

mám jeden dotaz - konečně jsem se rozhoupal a vytvořil si brickshelf galerii, a hned jsem si tam dal pár fotek. Teď pokud vím mi musí být ,,schváleny" ??? (zatím totiž nejsou běžnému uživateli k dispozici) no a já bych rád vědě, jenom pro zajímavost - za jak dlouho by tak asi to schválení mohlo proběhnout ???. Vím že jsem strašně zvědavej, ale nemůžu si pomoct >:D. Díky za odpovědi.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

otaznik

Do 24 hodin je to většinou vždy.

Togaran

Poslední dobou mám zkušenosti spíš 2 dny. Ale nestrachuj se ani pokud to bude víc, taky jsem jednou čekat asi 5 dní :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

otaznik

Já si naopak nepamatuji, že bych někdy čekal nějak výrazně déle, než ten jeden den.  :D

Marťas

Proč se musí nejdřív schválit?

Rhox

Citace od: Marťas kdy 14.04.2010, 21:30:45
Proč se musí nejdřív schválit?
Člověk by tam mohl uploadovat nějakej nevhodnej obsah.

Petronel

dneska jsem tam přidával Midnight Fear a bylo to už za pár hodin schválený. Ale vždycky je to jinak... nikdy mi to však zatim ale netrvalo déle než den.

peter

Mé zkušenosti jsou podobné jako ostatních členů. Nové přidaná galerie, tedy vytvořím vložím obrázky mi byla vždy schválena do opravdu maximálně 24 hodin, ale spíše to bylo do 12 hodin. Bohužel však editované galerie, tj. např. přidání dalších obrázků se schválení protáhlo. Většinou jsem se dostal na dva dny a více. Rekordí čekačkou byla aktualizace výsledkové tabulky v LTTT podniku, kde na její opětovné schválení jsem jednou čekal přes 8 dní :-X
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

germik

Tak je to tam, díky za odpovědi. Mám další otázku - která fotka se mi zobrazí jako obrázek složky - je to asi ta první ve složce, že, ale zajímá mě, jestli to nejde nějak ovlivnit - třeba poupravením názvu ??? Doufám jen že jste mě všici pochopili ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Robbed

Citace od: germik kdy 15.04.2010, 19:21:24
Tak je to tam, díky za odpovědi. Mám další otázku - která fotka se mi zobrazí jako obrázek složky - je to asi ta první ve složce, že, ale zajímá mě, jestli to nejde nějak ovlivnit - třeba poupravením názvu ??? Doufám jen že jste mě všici pochopili ;)

Ta první. Fotky se řadí podle abecedy, takže jestli chceš mít nějakou fotku jako první, tak ji jednoduše pojmenuj tak, aby byla první podle abecedy.

Já měl problém se schvalováním texťáků. Teď už je tam vůbec nedávám, protože akorát zbytečně dlouho blokovali galerii.