(Vlastní) Moje custom pokusy

Založil gearcs, 21.04.2010, 19:20:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Tak konečně se našel čas pro nafocení samolepek, které jsem začal v poslední době zkoušet. Tato torsa jsou zatím první, další přijdou časem a rozšíří moji armádu. Linhimu díky za zásobení novými figurkami ;)

mizdas

Krása vy ty torsa prostě umíte ......... :).Moc hezký ani to nevypadá jako samolepky.

linhi

peter

Je to celkem pěkné, k dokonalosti mi ale schází detaily. Zde bych například upozornil na špatnou barvu vlasů figa. Hlava figa je potištěna černou, ale vlasy jsou nasazené hnědé, to by chtělo příště sladit ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Petronel

tak to je hustý, vypadá to výborně  :) Hned bych nějaký bral ;D

PS: co je to za nálepky? Nějaké jako u Lega? Já jen jestli taky vdržej

FilipS

Citace od: Petronel kdy 21.04.2010, 20:57:21
PS: co je to za nálepky? Nějaké jako u Lega? Já jen jestli taky vdržej
To by mě taky zajímalo předpokládám že se jedná o nějaký samolepící papír ?
Chtěl bych vědět co mám v papírnictví chtít.

Gibur

Moc se mi to líbí,akorát bych torsa vyměnil za šedivá nebo tak.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

J0hny54

Vypadá to dobře, ale dojem kazí ta dvojbarevnost nohou a rukou, vypadají jak z cirkusu  :-\

Aki

Naopak, vypadají naprosto skvěle. Žádný alá LOTR, ale pořádný kus opradového středověku.

Hardegon

Barvy a techniky se mi líbí. Vážně vydařené kousky. Ale nesedí mi jednoduchost torza (opasek, měšec) se složitým motivem lva a orlice s detaily. Vím, že je cílem co nejreálnější provedení, ale zjednodušení bych se nebránil...

gearcs

peter: Detaily budou, jen to nacvičit, tohle bylo moje první torso, teprve se učím ;)
Diidy: Normálně si kup lepící aršík, který potiskneš a já to přelepuju průhlednou fólií, která tomu dodává lesk. Bez ní je to divný.
Dog-Čum: To já právě schválně, šedivá torsa ve středověku moc nebývala, spíše barevné oblečení.
Hardegon: No tohle ještě dopiluju, hlavní jsem chtěl znak a detaily jen okrajově.

Jinak díky všem za reakce :)

Ryxe

Torza jsou to vskutku povedená. Líbí se mi jak barvy, tak zvolený motiv, takže tleskám! ;)

K tomu materiálu, na který tisknout, dá se místo klasického samolepícího papíru použít i bílá lesklá samolepící fólie. Výsledný efekt vypadá trochu realističtěji než zmíněná verianta a je to také měně pracné, jelikož není potřeba lepit vrchní průhlednou vrstvu, protože už je to pololesklé samo o sobě, naopak Gearcsova technika je lepší v tom, že je více trvanlivá, jelikož vrchní vrstva chrání tisk proti škrábancům a podobným defektům, které se mohou např. při skladování, manipulaci vytvořit. Další nevýhodou tisku na folii je pak její cena, která je cca jednou taková než cena samolepícího papíru.

Colonel32

Spíš už bych se zkusil domluvit ve více lidech a nechal udělat poctivej tamponprint...

Ryxe

Jasně, to jde také, ale v u samolepek jde udělat v případě, že už tě tato torza nebaví, nebo je už nepotřebuješ jednoduše sejmout a nalepit nové ;)