Pneumatický díl 2793c01

Založil NewsikCZ, 28.09.2009, 14:04:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

NewsikCZ

Čau lidi chtěl bych se zeptat kde bych mohl sehnat tento pneumatický díl http://peeron.com/inv/parts/2793c01 .Potřeboval bych zjistit jestli náhodou někdo nevíte kde by ho prodávaly samostatně a byl skladem.O bricklinku vím ale raději bych nakupoval z ČR (přece nebudu platit drahé poštovné z ciziny kvůli jednomu dílku  ;D ).Děkuji

hadato

Jestli nechceš nakupovat v zahraničí, tak se zkus podívat na český BL, třeba to tam někdo má. Jinak, co jsem procházel obchody, tak skladem to nikde není. Když na tom českém BL nic nebude, tak můžeš zkusit dát ještě inzerát tady na kostky.

Woyta

Ted tridim jedno kiloware a asi poslu 2 do sveta. 10 mi jich bude asi stacit. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

harry

A nebo pokud budeš chtít trochu víc rozšířit zásoby tak se mrkni na tohle: http://www.eduxe.cz/legomenu/lupa_files_tech/lupa9641.htm (Ale ta cena...)

NewsikCZ

No já bych potřeboval spíše nějaký set ve kterym by byl tenhle dílek.Ale většina se jich už neprodává (hlavně v česku ne)A tak nevim

Woyta

Bazarove najdes. Treba na aukru.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

miky747

Co je lepší než LEGO ?? Více LEGA

Miketuk

Ahoj, jestli chceš mám ho ve své BL nabídce. Zde, najdeš ho v sekci pneumatic.

bartas

No, škoda, že pneumatic Lego je jaksi mrtvé. Přehazování výhybek pro Lego vlaky pomocí pneu vypadá dobře...

jakpet

9641... už jsem to tu psal snad tisíckrát.

bartas

Citace od: jakpet kdy 29.04.2010, 20:52:04
9641... už jsem to tu psal snad tisíckrát.
No, to je poslední doplňkový set pneumatiky z roku 2008....tomu neříkám podpora pneumatiky.. Navíc na BL se dá pumpa koupit už od 60Kč a nemusí se kupovat set za 1600,-

eNTy

Citace od: NewsikCZ kdy 29.09.2009, 16:55:18
No já bych potřeboval spíše nějaký set ve kterym by byl tenhle dílek.Ale většina se jich už neprodává (hlavně v česku ne)A tak nevim

Právě je v prodeji nádherný Traktor 8049. Jsou v něm dva písty (nový styl, studless), velká a malá pumpa, přepínač, téčko. Takže hybaj do krámu  :)

jakpet

V 9641 je obrovská hromada pneumatic dílů..