Cuusoo - Modular Western Town

Založil Anatyt, 08.02.2012, 10:43:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Poďme a podporme tento CUUSOO megaprojekt! Pripájajú sa LEGO komunity z celého sveta, tak nezostaňme pozadu! Niekoľko stoviek hlasov by sme im mohli dať aj my!

Viac o projekte: http://lego.cuusoo.com/ideas/view/1787

mesje

Ked to bude mat dosť hlasov, tak to TLC vyrobí ? No to si neviem predstaviť, že by z toho urobili 1 set, to by bol asi rekordne velký set. Skôr to rozrežú na 5 setov a každý po 120 eur...

P4tr1cius

To už je jedno ako to urobia. Samozrejme, že to budú vydávať postupne (keď to vôbec vydajú). Ale je to naozaj fantastický projekt. A dovolím si tvrdiť, že by bol dostojnou konkurenciou MODULAR BUILDINGS. Z vizuálneho hľadiska ešte krajšou.

Luky1987

Myslím, že v tomto stavu jak to je, by to Lego nikdy nevydalo, prostě to není jejich styl, například hodně použité Tiles, budovy jsou prakticky bez viditelných studů. Což se mě osobně líbí :)
Ale je to nádhera.

Anatyt

No som zvedavý, či to dajú. Nejak to spomalilo. A tiež, či to nie je nejak časovo limitované.

Ojík

Citace od: mesje kdy 08.02.2012, 10:50:29
Ked to bude mat dosť hlasov, tak to TLC vyrobí ? No to si neviem predstaviť, že by z toho urobili 1 set, to by bol asi rekordne velký set. Skôr to rozrežú na 5 setov a každý po 120 eur...

V oficiální zprávě od LEGA na stránce tohoto profilu se píše, že Cuusoo slouží k prezentaci jednotlivých děl, nikoliv sérií. Dost možná to bude i někde v pravidlech. Prý má vybrat jednu budovu, kterou by nejvíc chtěl vidět jako oficiální produkt, a tu prostřednictvím tohoto profilu představit. Teprve když se tento tzv. starter prosadí na trhu, můžou uvažovat o celé sérii. Nemusím snad zmiňovat, že k tomu potřebuje dosáhnout oné hranice hlasů a že to musí projít hodnocením ze strany LEGA.
Jinak o tomto projektu samozřejmě vím už z dřívějška a v posledních dnech jsem sledoval tuto akci a naskakující hlasy. Celkem zajímavý a rychlý nárůst. Stavba se mi líbí, ale na Cuusoo jsou i hezčí návrhy a navíc to začíná připomínat osud Minecraftu, kdy to není o tom, kolik náhodných lidí dokáže tento projekt oslnit, ale o tom, kolik má kdo přátel, fanoušků nebo souputníků v komunitě. A taky se mi zdá, že se to začíná měnit na stránku, kam si každý vystaví svůj MOC a doufá v jeho oficiální mutaci. Řekl bych, že to má být hlavně o neotřelých nápadech.
All work and no play make Jack a dull boy.

Mr. Cube

Jo, tohleto městečko už jsem viděl. Je to skvělé, kdyby byl oficiální LEGO Western takový, nebylo by co řešit. Já z dřívějška pár Westernů vlastním. Tohle je ale paráda na úplně jiné úrovni.

Shadowinek

Dnes se na Twitteru objevila zpráva od The LEGO Group s odkazem na tento projekt - https://twitter.com/#!/LEGO_Group/status/190738421357088768

Anatyt

CUUSOO Wester Town dosiahlo 10.000 hlasov! Som zvedavý, čo sa teraz bude diať. >:D

Ondra

Nic se dit nebude, reknou ze ta doba byla plna psancu a strelcu a z toho duvodu to daji k ledu jako nevhodnou vec pro deti  ;D.