Můj skromný příspěvek

Založil Radek Máša, 26.08.2011, 18:50:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radek Máša

Ahoj, tak i já sem přidám nějaké fotky mé sbírky. Omluvte nepořádek, půlka je rozestavěna nebo spíš čekám až mi dorazí chybějící díly. Umístění v poličkách provizorní atd. Až všechno postavím, přefotím to. Berte to jako nástin :-).
Od Lega k plastikovému modelářství a zpátky :-D.

Radek Máša

další

Radek Máša

... pokus o detail poličky, ale jak říkám, až bude vše postaveno, tak to přefotím :-).

Filipkod

Pekná zbierka  :) ale chcel som sa spýtať či máš aj krabice.
Nech vás lego sprevádza !

Radek Máša

Krabice jen k těm větším kousků, ty malé byly zničeny a mám třeba jen přední strany. Tenkrát se to neřešilo no :-(. Ale plánky mám tak z 98% všechny :-).

Ale víš co, mně ty krabice nevadí. Já na ty MISB ani na MIB nejsem. Mě baví stavět.

Radek Máša

Můj cíl je dosbírat alespoň Dračí rytíře, to je pro mě srdcovka. Chtěl bych i kupu pirátů a ostatní rytíře, ale dokud budu student, tak toho moc nenakoupím. Ještě když jsou to takové starší a raritní sety.

Filipkod

Dračích rytierov mám tiež rád akurát ešte nemám žiadny set  ;D proste nejako nebol čas alebo peniaze...

Radek Máša

Já mám v podstatě menší polovinu :-D. A nebo Indigo. Tam mi chybí ten King Kahuka's Throne a Forbidden Cove :-).

Filipkod

No teším sa keď podostaviaš tie ostatné sety  :)

Radek Máša

Moc toho už není. Poslední velký je 6584: Extreme Team Challenge, který jsemvyhrál na soutěži :-D. Zbýva mi ještě pár City věcí. Rytíře a piráty už nemám :-(.

Filipkod

Citace od: Radek Máša kdy 26.08.2011, 20:30:20
Poslední velký

Ale veď aj malé sety majú svoje čaro :)

Radek Máša

S tím nelz než souhlasit ! :-)

Radek Máša

Tak a jsou tu dva úplně poslední sety Lega. Mám sice ještě dvě stavebnice z Technicu, ale ty až někdy časem. Teď počkám na dílky co mi chybí a jsou objednané a pak to zkusím nafotit všechno znova :-).