7079 - Drawbridge Defense

Založil Siegnord, 19.11.2009, 21:35:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Siegnord

Pokusil jsem se o recenzi.  ::) Budu rád za rady ke zlepšení.

DOJMY PŘED NÁKUPEM
  Hned při prvním seznámením se s tímto setem v novinkách 2010 jsem jej chtěl. Zvláště kvůli princezně, ale také kvůli mnohým dalším dílkům.

ÚVODEM
  Zabaleno v krabici o rozměrech 28 x 49 cm a 4 číslovaných sáčcích. Zvlášť jsou umístěny 2 skály. Obsahuje 335 dílků. Doporučená cena je 1099 CZK. Já set koupil za 915 Kč od www.morelega.cz .

STAVBA

Po zkompletování figů se ze sáčků '1' a '2' postaví 1. a 2. podlaží věže. Ze zbylých sáčků se vznikne vrchní část věže a nájezd na most. Stavba mi zabrala cca 30 minut.

HODNOCENÍ
  Se setem jsem velice spokojen. Cením si princezny, zlatého rytíře i pláště a kápi kostlivce. Celkově je, dle mého názoru, set nabitý dobře využitelnými dílky pro stavbu hradů. Líbí se mi také technické řešení zvedání padacího mostu, i když zabírá trochu hodně místa. Poklad věže není tvořen zlatem ani drahokamy ale právě princeznou.
  Set je hratelný a líbivý, takže se hodí i pro děti a sběratele.
  Jediné, co mě neoslovilo jsou 2 bloky půlkruhového cimbuří.

Rado79

Nejedná sa o princeznú ale o kráľovnú.

Siegnord

Citace od: rado79 kdy 19.11.2009, 23:55:18
Nejedná sa o princeznú ale o kráľovnú.

Proti královně nic nemám. Je fakt, že nemá příliš svěží výraz ve tváři, ale zde se píše něco jiného:
http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=7079&cn=473&d=70

Steve23

Ono se to taky má tím jestli si někdo představuje princeznu vypadající jako dáma z skeletal tower
a nebo z tohoto setu