Jak jsem nevěděl co s 9voltovou krabičkou :-)

Založil kukik, 17.11.2009, 21:47:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kukik

Zdravim, přišel mi balík mix lega od příbuzných z německa, a objevil jsem v něm krabičku na 9v baterku, nejdřív sem se Vás cchtěl zeptat jak to použít, ale přišel sem na to, funguje to jak houkačka nejspíš, nebo i osvětlení baráčku? ale je tam funkce jen blikání no

Nemáte někdo odkaz, nebo nějaké obrázky k této hračicce? díky

Nejspíš mi k tomu něco chybí, mam jen tři placaté kostičky no , ale radost je :D

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

peter

Citace od: kukik kdy 17.11.2009, 21:47:12Nejspíš mi k tomu něco chybí, mam jen tři placaté kostičky no

Jak vidíš, tak to funguje, takže nic ti nechybí.

Citace od: kukik kdy 17.11.2009, 21:47:12
ale je tam funkce jen blikání no

Otoč ten svítící díl o 180° a bude ti jen svítit.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: kukik kdy 17.11.2009, 21:47:12
Zdravim, přišel mi balík mix lega od příbuzných z německa, a objevil jsem v něm krabičku na 9v baterku, nejdřív sem se Vás cchtěl zeptat jak to použít, ale přišel sem na to, funguje to jak houkačka nejspíš, nebo i osvětlení baráčku? ale je tam funkce jen blikání no

Nemáte někdo odkaz, nebo nějaké obrázky k této hračicce? díky

Nejspíš mi k tomu něco chybí, mam jen tři placaté kostičky no , ale radost je :D
ROFL, počkej, to si z nás děláš srandu, že jo?

Škoda, že sis nedal alespoň tu nejmenší práci a nezkusil něco o těchto dílech najít sám. To je takový problém napsat do peeronu třeba "battery box" ?!  ::)

Našel bys toto a díky tomu určitě i toto atd.