25. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil peter, 18.10.2010, 15:32:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

V sobotu, dne 6. listopadu se uskuteční další Pražský Kostky sraz. V oblíbené restauraci Zlatá Kovadlina v Holešovicích je od 17:00 zamluven salonek.

Na tomto srazu mimo jiné proběhne vyhlášení letošního Mistrovství LEGO Technic Truck Trial a též zde jistě bude k vidění mnoho zajímavých MOCů. Také zde probereme mnoho zajímavých témat vč. COGO tématu či připravovaných soutěží, proto nevájete a doražte v hojném počtu!
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Já dorazím a pokud to jen trochu půjde, tak přinesu i auto, které se v letošním LTTT umístilo na 3. místě.

Doufám, že dorazíte všichni. Jubilejní sraz a navíc s vyhlášením LTTT, to si nemůže nikdo, kdo to s naší stavebnicí COGO myslí vážně, nechat ujít.

danny01

sakra, to aby som si naplanoval cestu do Prahy   ::)
Danny

peter

Citace od: danny01 kdy 21.10.2010, 19:30:37sakra, to aby som si naplanoval cestu do Prahy ::)

To by jsi tedy měl ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Bery

Tak já se bohužel neobjevim :(, ale Petře díky za letošní ročník LTTT moc jsem si všechny závody užil. :)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Martys08

Kedare proč se neobjevíš ? Já možná dorazím jestli nebudeme mít něco naplánovaného s rodinou.

Bery

Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

otaznik

Připomínám: v sobotu je vyhlášení + posezení + pokec s kamarádama + COGO guru odpovídá na vaše dotazy - tak doufám, že všichni dorazíte. Už jsme se fakt dlouho neviděli.

danny01

Tak ja definitivne nedorazim  :-\ T:'( A to mam tolko nezodpovedanych COGO otazok...
Danny

peter

Citace od: danny01 kdy 02.11.2010, 09:10:38
Tak ja definitivne nedorazim  :-\ T:'( A to mam tolko nezodpovedanych COGO otazok...

Tak to jsi jistě nejem mě hodně zklamal, zrovna s tebou jsme všichni počítali :-\

Martys08

Tak já taky nedorazím :'(.Přijede k nám sestřenice.Ta si to umí fakt načasovat.Tak si to užijte  ;).

Mareken

Půjde tam vůbec někdo?  :) Jinak já ano.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

Shmade

Já přijdu, ale až tak v 8, snad tam ještě někdo bude.

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Jamesek

danny01

Citace od: peter kdy 02.11.2010, 09:33:06
Citace od: danny01 kdy 02.11.2010, 09:10:38

Tak to jsi jistě nejem mě hodně zklamal, zrovna s tebou jsme všichni počítali :-\
Neboj neboj, ja si zorganizujem cestu do Praglu, a potom aj kostky pub! :)
Danny