(Vlastní) Severské království

Založil Hardegon, 23.02.2009, 07:40:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

nesquick

Stavba je to opravdu pěkná ! Žluté střechy se mi líbí nejvíce ! Doufám že uděláš ještě nějaký hrad se žlutou střechou .  :)

Hardegon

Opravdu děkuji za kladné ohlasy. Mám z toho velkou radost.

Co se fotek týče, přefotím to lépe i s figy a doplňky, aby to vypadalo zabydleně + pár drobností poupravím. Podrobnější fotky budou brzy na BS dostupné.

Citace od: nesquick kdy 29.08.2009, 21:51:43
Doufám že uděláš ještě nějaký hrad se žlutou střechou .  :)

V záloze mám jednu menší stavbu. Upravím trochu fotky a dám na BS a sem.  ;)

otaznik

Nevypadá to špatně, ale rozhodně bych zrušil ta okna v přízemí, případným útočníkům bych to neulehčoval.  8)

Siegnord

Super hrad. Udělalo mi radost to tvé cimbuří, neboť ho řeším velice podobně. Původně jsem se nechal inspirovat tvými staršími stavbami.
  Zajímalo by mě, jestli budou figové alespoň trochu ctít svou livrejí barvy hradu - tedy zelenou a zlatou?

Hardegon

Citace od: Siegnord kdy 30.08.2009, 06:43:33
  Super hrad. Udělalo mi radost to tvé cimbuří, neboť ho řeším velice podobně. Původně jsem se nechal inspirovat tvými staršími stavbami.
  Zajímalo by mě, jestli budou figové alespoň trochu ctít svou livrejí barvy hradu - tedy zelenou a zlatou?

Děkuju za chválu. Jestli jde o barvy figů, zeleno-zlaté kombinace se nedrží. Ale mohl bych udělat jakéhosi vlajkonoše nebo páže v těch barvách. Jen seženu zlaté ruce a nohy.  >:D

Přidány odkazy na BS k novému hradu.

gearcs

Je to výborné! "Bosáž" okolo dveří a dřevěná schodiště, navíc žlutá střecha. Nápady ti neschází :D

Hardegon

Možná by se ještě slušelo říct, že kvůli tomuto hradu přišli indiáni o domov.  ::)

Ryxe

Hrádek vypadá opravdu pěkně, žluté střechy, jak tu již bylo mockrát řečeno, na něm vypadají dobře a originálně. také se přimlouvám za více fotek ;)
A kam chudáci indiáni šli, když jim byla vzata střecha nad hlavou? Snad jsi je neposlal do rezervace? ;D

linhi

Citace od: Ryxe kdy 30.08.2009, 10:24:59
Hrádek vypadá opravdu pěkně, žluté střechy, jak tu již bylo mockrát řečeno, na něm vypadají dobře a originálně. také se přimlouvám za více fotek ;)
A kam chudáci indiáni šli, když jim byla vzata střecha nad hlavou? Snad jsi je neposlal do rezervace? ;D

Spíš jim ukradli půdu pod nohama :-)     Hrad vypadá zajímavě,žluté střechy nejsou špatné,hlavně je to změna oproti neustálé černé a červené.

Gibur

Super mi připadá taky na nádvoří ty pódia  :D
Už si představuji jak na nich kejklíři polikají oheň a bardové pějoí básně.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Marťan

Tedy nevzpomínám si, že bych někdy viděl žluté střechy, ale tady na tom hradu to vypadá fantasticky. Fakt se mi to moc líbí a tak nějak skvěle to ladí s těmi velkými kulatými štíty, které jsou taky žluté. Dále pak to schodiště, které je z tiles je taky moc hezké. Celkově se mi líbí rozvržení a architektura hradu.
Možná malinko se mi zdá, že je moc široký komín, ale kdyby zase byl užší, tak by to zase nemuselo vypadat hezky... a taky na fotce 04, zkoušel si základ toho hradu stavět z light gray? Máš to z dark gray a zdá se mi to takové příliš rovné pak ten přechod. Víš o čem mluvím ne?

grohl

Žlutá barva střech je sice nezvyklá, ale překvapivě vypadá dobře. Stavba se mi stejně jako ostatním velmi líbí.

Jindroush

Stavba dobrá, ta žlutá ale opravdu, opravdu bolí.  :'( Jako modrá, zelená, dkred, neřeknu ani slovo, ale žlutá...  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Hardegon

Citace od: Marťan kdy 30.08.2009, 13:24:31
Možná malinko se mi zdá, že je moc široký komín, ale kdyby zase byl užší, tak by to zase nemuselo vypadat hezky... a taky na fotce 04, zkoušel si základ toho hradu stavět z light gray? Máš to z dark gray a zdá se mi to takové příliš rovné pak ten přechod. Víš o čem mluvím ne?

Komín je skutečně velký, ale aspon to trochu vypadá, že uvnitř hradu je velký krb, který dokáže vytopit celou místnost.

Pokud jde o ten základ, to kostrbatý má být skála, to rovné má být jakože přistavěno ve stejné barvě. On celý hrad má všude "sokl" z dk gray. Tak mi to přišlo lepší takhle.  ::)

Citace od: Jindroush kdy 30.08.2009, 20:59:46
Stavba dobrá, ta žlutá ale opravdu, opravdu bolí.  :'( Jako modrá, zelená, dkred, neřeknu ani slovo, ale žlutá...  ::)

Když se to tak vezme, ta křiklavě červená je taky jako pěst na oko. Jen si na to člověk časem zvykl. Já vám holt takhle neotřele vnucuju žlutou.  >:D

Šejmus

Žlutá je super! Co takhle stavět ještě z nějakých jiných neobvyklých barev? Oranžová, zelená... Mohlo by to vypadat zajímavě

edit: FURŤÁÁÁÁÁK!!! - tak si říkám že bych měl něco postavit konečně xD
Fool of a Took!

Colonel32

Proti žlutým střechám vcelku nic nenamítám - sice na běžná vesnická stavení by se asi hodily víc než na majestátní hrad (kde bych čekal kvalitnější krytinu), ale budíž.

Spíš bych měl technickou poznámku k věžím s cimbuřím - 1) by podlaha / strop takové věže byla asi spíše dřevěná než kamenná, ale hlavně, tedy 2) jak se tam vojáci dostanou? Vojáci se na hradbách negenerují, musejí tam nějak vylézt!

Hardegon

Citace od: Colonel32 kdy 06.09.2009, 10:24:39
Spíš bych měl technickou poznámku k věžím s cimbuřím - 1) by podlaha / strop takové věže byla asi spíše dřevěná než kamenná, ale hlavně, tedy 2) jak se tam vojáci dostanou? Vojáci se na hradbách negenerují, musejí tam nějak vylézt!

1) Podlahy původně byly "dřevěné", ale když jsem vám chtěl vnutit žlutou střechu, další výrazná barva byla vyměněna za klasickou šedou. Tak to bez obav zase vrátim.  :P

2) Kouzelný svět Matrixu čeká na schodišťový upgrade.

Colonel32

Citace od: Hardegon kdy 06.09.2009, 10:32:31
2) Kouzelný svět Matrixu čeká na schodišťový upgrade.

Když by člověk dělal dřevěnou podlahu, tak stačí naznačit zavřený poklop.

Hardegon

spar

Opravdu moc pěkná stavba. Žlutá střecha se mi jako skoro všem líbí :-)
mám rád lego :)))))))