(Vlastní) Odtahovač (tow truck)

Založil Togaran, 14.09.2009, 20:32:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Togaran

Pohotovostní odtahové vozidlo pro větší vozidla v nesnázích.
Držel jsem se pravidel starého 4-studového lega, kabina i barevné téma je podle návodu v Idea booku, zadní část je 5 studů široká. Model nemá žádné technické vymoženosti, byla to pouze sobotní relaxační stavba :)

Brickshelf galerie zde

Těším se na komentáře  8)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Icewalker

Parádní 4-studová mňamka ;)
Osobně mám sice radši menší roztomilejší vozidla, ale k takovémuto vozidlu jistá robustnost patří. Na sobotní relax výborný model.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

maeror

Zajímavá kombinace old-school modelu se současnými prvky (např. majáčky na střeše). Jenom mi ta část s navijákem přijde opravdu zbytečně mohutná, ale logické opodstatnění to asi má, když to má být pro větší vozidla... Líbí se mi spousta detailů - na relax je to opravdu promakané.

grohl

Mně se to líbí. Možná bych ubral nápravu a zredukoval masivní konstrukci za kabinou, ale kdoví, jak by to vypadalo pak.

Togaran

Děkuji za komentáře  8)
Je to odtahovač na vyproštování autobusů a nákladních vozidel. Proto ty tři nápravy a tak mohutná část s navijákem.
Ty šikmé tiles (majáčky) jsou hrozně dobře využitelné díly - a taky jediné oranžové houkačky které mám  ;D asi bych tam dal klasické kulaté, kdybych je měl v oranžové barvě.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr