1249 - Tri-Motorbike (Promotional SHELL)

Založil Vlada, 12.09.2009, 16:49:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vlada

CHARAKTERISTIKA SETU 1249

Kategorie: Lego SYSTEM - Town - Promotional SHELL
Rok vydání: 1999
Počet dílů: 20
Minifig: 1

OBSAH BALENÍ

V malé krabičce se nachází jeden sáček s díly, volně ložený skelet trojkolky, kulatá samolepka s číselným označením 4, barevný letákový návod a leták s nabídkou setů.

DOJMY PŘED KOUPÍ

Tento malý setík jsem zakoupil společně při vyhraných aukcích na portálu Aukro.cz. Mým úmyslem je tuto trojkolku se zdravotníkem začlenit do budoucího Lego IZS. 

SAMOTNÁ STAVBA

Stavba je velmi jednoduchá a zabere nejvýše 4 minuty stavění. V podstatě jen zkompletujete minifiga a trojkolku. Toť vše.

HRATELNOST

Hratelnost tohoto setu je celkem omezená. Trojkolka disponuje jen malým úložným prostorem pro zdravotnický kufřík a řídítka jsou lehce vybočitelná do levé a pravé strany, ale v podstatě bych se nebál říci, že tato malá trojkolka je připravena kdykoliv k zásahu.

CO LZE ŘÍCI NA KONEC...

Tento malý setík je zajímavou záležitostí pro sběratele. Je vyroben jako Promo set pro síť čerpacích stanic SHELL, kdy ještě na počátku roku 2005 ho bylo možné získat výměnou za Smart body u ČP. Tento set je pod číselným označením 4 (což napovídá i červená kulatá samolepka, která je v setu obsažena) z celkem šesti setů z této série Promo SHELL. Je to skvělý doplňkový set...