(Vlastní) Mini LTTT Truck

Založil TomB, 01.06.2009, 14:37:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomB

Zdravím,
Po všech velkých náklaďácích, které jsem vytvářel, jsem se rozhodl pro něco minimálního....
Model pohání micromotor, zpřevodovaný 1:8 do pomala.
Zadní náprava je kyvná, poháněná, přední zatáčí, a je nepoháněná.
Zatáčení je pomocí velkého pneu pístu...
Další funkce je sklápění korby, tato funkce je manuální.
Veškeré komentáře vítám ;) :).

***FOTKY***

***VIDEO PART 1***

***VIDEO PART 2***

EDIT: Jo a už je to rozebraný, takže žádný další úpravy po mě nechtějte ;)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

grohl

Vtipný výtvor, ale jede to tak pomalu, že jsem v prvních chvílích fakt nezaznamenal pohyb. Korbu bych tam ani mít nemusel.

TomB

Možná pomalu, ale na takhle malý auto s velkým krouticím momentem...S tímto totiž dokáži utáhnout i 4 jabka na provázku ;D.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

grohl

:D škoda, že to nebylo na videu.

rukay

Jéé... tak to zkus znovu... postavit.  :'( :'( :'( To bych chtěl vidět. :o
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

TomB

No možná něco takovýho znova postavím, ale kvůli LTIR(brácha s tátou si umounily, že na příští LTIR musí mít oni ty nejlepší motory, a že já ať si vezmu ten zbytek...... ::) ;D)
No anebo samozřejmě můžu zase přejít na takovýto mini trial ;D ;D ;D.
Jinak jsem ještě zapomněl zmínit jeden velký nedostatek tohoto vozu, a sice když zapřáhnu velký náklad(třeba ty 4 jabka), a zadní náprava není zatížená, tak se jakokdyby zvedne celý vůz....... :).
Příště udělám asi live axle, to by bylo dobrý :).
Složení mých příspěvků: