Pirates - 6232 - Skeleton Crew

Založil William, 27.03.2009, 17:59:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

William

Dnes jsem se rozhodl napsat recenzi na toto malinké lego, které obsahuje pouze 27 dílků.
6232 - Skeleton Crew

Minifigy:

Pirát - má honosnější oblečení, šavli, meč a modré kalhoty

Kostlivec - Klasický kostlivec se španělskou helmou, vypadá velmi působivě

Ostrůvek:

Na malinkém písčitém ostrůvku je velice jednoduše sestavená skála, která však vypadá velice realisticky vzhledem k svým rozměrům. V jeskyňce sídlí kostlivec, hlídající sud s penízky. Na vršku skály je palmový list.

Hodnocení:

Přestože se jedná o velmi malinký set, působí velice příjemně, kompaktně a má příběh.

Klady:

-Kostlivec v helmě je prostě úžasný

Zápory:

-nic

Připravuje se: 6246 - Crocodile Cage
                       6289 - Red Beard Runner

Frco

nic v zlom, ale nechapem zmysel recenzie na set s 27 dielikmi.... ::)

5o

Žeby potešenie zo stavebnice z roku 1996?
Preto lebo Lego...

germik

Musím říct, že se mi líbí víc než lecjaké současné pirates sety  :'(
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Marty713

Nejhezčí na tomhle setu je ta fantazie, jakou projevili tvůrci při vymýšlení "alternativních sestavení".
Ten příběh doslova leze z každé kostky. :D

Jj, kde jsou ty časy, kdy každá série měla svoje "impulse sety" (tehdy se tomu tak ještě neříkalo, nebo ano?) Ty malá autíčka a vrtulníky a vesmírné "skútry" a vozíky se zbraněmi ať šlo o středověk nebo western. Dnes jich taky pár je, ale tehdy jich bylo víc a byly mnohem rozmanitější.

rukay

To je pravda. :) A u větších stavebnic byly i komixi s možností spusty dalších přestaveb. Dneska už jsou stavebnice hrozně "prefabrikovaný".  :(
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!