(vlastní) Drtikol

Založil Blade, 25.03.2010, 20:01:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Blade

Zdravím všechny,
  tak jsem se konečně odhodlal a rozebral všechno lego co mám(moc toho není) a něco stvořil. Jedná se o osmikolový model u kterého jsem se nechal inspirovat Tatrou 8x8(ani zdaleka to není model tohoto vozu). Jedná se o druhý model z mé ,,dílny" proto prosím o shovívavost. Tímto také děkuji Plutoone za zapůjčení kol.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Plutoone

Přiznávám se, že já sem trochu zaujatej, takže nebudu chválit ani kritizovat. Podle mě je hlavní, že si vše rozebral a dal si se na dráhu stavitele. A víš co, na to, že sis první lego koupil v listopadu, tak to taková hrůza není. Jen vydržet a stavět další a další :)

Bery

Pokus se zakrýt mezery které si ti tam dost často objevují, ale jinak dobrý.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Blade

Citace od: kedar kdy 25.03.2010, 20:46:03
Pokus se zakrýt mezery které si ti tam dost často objevují, ale jinak dobrý.
Vím že to nevypadá moc dobře, ale bohužel jsem neměl více kostek a celistvé plochy.

otaznik

Promiň, ale musím:

Drtikol s jednou hnanou nápravou a nezamykatelným diferenciálem.  ;D

Blade

Citace od: otaznik kdy 26.03.2010, 22:07:12
Promiň, ale musím:

Dobrá příště tam napíšu Auto s osmy koly. Prostě víc diferenciálu nemám a tento tam je pro pohon motoru. Prostě všechny auta nemusí být přesné repliky originálů. Cílem této stavby bylo postavit relativně velké auto s osmy koly. Jako zdroj kostek jsem měl sety 8292, 8063 a asi tři malé sety což není zase tolik na nějaká velká kouzla. Beru tedy tvoji připomíku vážně a příště budu do titulku psát pouze čistá fakta místo názvů které se mě líbí.

scj

Citace od: Blade kdy 27.03.2010, 16:40:45
Citace od: otaznik kdy 26.03.2010, 22:07:12
Promiň, ale musím:

Dobrá příště tam napíšu Auto s osmy koly. Prostě víc diferenciálu nemám a tento tam je pro pohon motoru. Prostě všechny auta nemusí být přesné repliky originálů. Cílem této stavby bylo postavit relativně velké auto s osmy koly. Jako zdroj kostek jsem měl sety 8292, 8063 a asi tři malé sety což není zase tolik na nějaká velká kouzla. Beru tedy tvoji připomíku vážně a příště budu do titulku psát pouze čistá fakta místo názvů které se mě líbí.

Nekonstruktivne poznamky mozes kludne ignorovat. Hlavne je ze si si nieco postavil aj z toho mala dielov a mas z toho radost. A kazdy raz nejako zacinal a nik nebol perfektny. Svoje modely si klunde pomenuj ako chces, nenechaj sa ovplynovat davom ;) Mne sa paci ze truck je prijemne farebne zladeny. Urcite si si uzil vela zabavy pri stavani.
technic&unix

otaznik

Citace od: scj kdy 01.04.2010, 15:38:18

Nekonstruktivne poznamky mozes kludne ignorovat. Hlavne je ze si si nieco postavil aj z toho mala dielov a mas z toho radost. A kazdy raz nejako zacinal a nik nebol perfektny. Svoje modely si klunde pomenuj ako chces, nenechaj sa ovplynovat davom ;) Mne sa paci ze truck je prijemne farebne zladeny. Urcite si si uzil vela zabavy pri stavani.
Spíše to chce se hned neurážet. Ta věta o názvu byla zčásti nadsázkou, však byl na konci smajlík.
A za každou cenu být pozitivní? - tak to rozhodně také není dobré.

BTW: jsem rád, že mě nazýváš davem, to se mi líbí, když má to, co napíšu, takovou údernost.

Plutoone

Nějako chvilku tady už jsem a technic fórum sleduji denně. Otazníka jsem viděl něco pochválit snad jen jednou. Takže zůstávám klidnej.  :P

otaznik

Citace od: Plutoone kdy 01.04.2010, 19:42:27
Nějako chvilku tady už jsem a technic fórum sleduji denně. Otazníka jsem viděl něco pochválit snad jen jednou. Takže zůstávám klidnej.  :P
Od chválení je tu spousta dalších...