(Vlastní) Malý tuning mojej Pirates zbierky

Založil Jarri, 03.05.2009, 00:09:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jarri

http://picasaweb.google.sk/Jarri1984 

:D

tak pokupoval a povystrihoval som si tie výkresy a podložil som ich pod Lego. Celkom dobre to vyzerá + dáka úprava vo Photoshope. Ak by ste mali nejaké nápady ako by som to mohol ešte vytuniť, tak sem s nimi  ;D Chcel by som, aby mi vystavené Lego vyzeralo ako to bývalo v katalógoch  :), ale neviem ako by som spravil tie skaly, trávu.... jak vidíte na obrázku. Všetky pirátske katalógy boli super. Najviac sa mi páči ten posledný.




Hardegon

Fotit jen na modrém papíru je jedna věc. Dělat z toho excelentní diorama jako bývalo v katalozích je úplně něco jiného. Rozměry, kvalita, zpracování ... zkoušíš ukousnout moc velký sousto.  :P

Shmade

#2
Podle mě udělat diorama doplněné skálami/kopečky/ostrůvky vyřezanými z polystyrenu, nebo nějakého jiného modelářského materiálu nemusí být až takový problém, textura vody se dá natisknout na nějakej papír, nebo stačí třeba i ten čistě modrej. Bude s tim práce, ale určitě zábavná a výsledek bude určitě stát za tu námahu. Líbí se mi ten nápad s vystavením zbírky tímhle spůsobem. Budu držet palce.

Ale už i to jak máš vystaveny tyhle sety se mi hodně líbí...


Jarri

Dik.
Jak to je na tých katalégoch sa mi asi nepodari, to máte asi pravdu. Tie skaly a všetko by sa mi asi na tu poličku tenkú nezmestilo. Ale chcel by som za tie lega dať nejaké pozadie ako je na obrázku. Najlepšie by bolo toto, ale bez tej pevnosti a v 300 DPI. To by som potom pekne vytlačil na A3 a dal za to Lego. Len na internete nič neviem nájisť.

peter

Citace od: Jarri kdy 03.05.2009, 10:46:03Najlepšie by bolo toto, ale bez tej pevnosti a v 300 DPI. To by som potom pekne vytlačil na A3 a dal za to Lego. Len na internete nič neviem nájisť.

Koukám, že Ti je 24. Myslím si, že máš tedy věk, ve kterém by jsi měl být schopný si něco podobného nakreslit sám. Je jasný, že to asi nenakreslíš úplně stejné, ale nějaký jednodušší motiv by jsi zvládnout mohl, Takže se neboj a zkoušej ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

mirek

Moc se mi líbí prezentace tvých pirátských setů. Vynikající je bambusové pozadí.
Podle mého by stačila jako pozadí k pirátům krásná fotografie oblohy, mraků, zapadajícího i vycházejícího slunce. A když to bude nad mořem, o to lépe.
Fotka z titulní strany krabice setu a před ní postavený set není to pravé ořechové. Trochu se ty stejné motivy tlučou.
Jinak jsem potěšen, že jsi si vybral pro své prezentace PICASAWEB, který je dokonalý. Sám jej používám.

zakm

Spracovnia setov v katalogoch boli na nezaplatenie , vždy som to obdivoval. Ak by sa niekdo o to pokúsil boal by to riadna výzva .
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...